Meniu principal

Instantanee dintr-o fabrica de uşi automate G-U din Germania

g_u_fabrica

S-a format deja o impresie în piaţa românească precum că o mare parte a uşilor automate care se montează în Romania sunt produse în Asia, chiar dacă „brand-ul” este european.
Trecând peste faptul că orice uşă produsă oficial sub un anumit brand în China respectă aceleaşi standarde ca şi în Europa, deci nu s-ar putea pune în nici un caz la îndoială calitatea, marea majoritate a uşilor automate existente acum în România se produc în Europa. 
Este adevărat, o parte din ele se produc în Estul Europei ( Bulgaria, Serbia, Slovacia, etc. )  însă capacităţile importante de producţie sunt în Germania, Elvetia sau Italia.
Pentru exemplificare, vom publica în următoarea perioadă o serie de articole în care vom prezenta principalele fabrici din Europa, fabrici care produc şi modelele de uşi automate care sunt montate în România.
fabrica_gu_intrare

Începem această serie de articole cu fabrica G-U ( Gretsch-Unitas ) din localitatea Rietberg, landul Renania de Nord-Westfalia; este una din fabricile reprezentative G-U, cu un număr de peste 220 de angajaţi şi specializată în producţia de uşi glisante automate ( toate modele G-U ) şi uşi de securitate. 

Dar despre cum arată fabrica şi cum este organizată puteţi afla urmărind filmul de mai jos.

www.g-u.ro