Meniu principal

Instantanee de la montaj

montaj-usa-rotativa-blasi

… de pe site-ul SIATEC

Deşi realizarea complet din sticlă a uşii rotative reduce la minim profilele de structură vizibile, uşile rotative Blasi au fost echipate de către Siatec cu toate elementele de siguranţă necesare alinierii la Normativul de Siguranţă European EN16005. Astfel uşile sunt dotate cu senzori antiurmărire montaţi pe fiecare canat mobil la nivelul călcâielor, senzori antiforfecare cu cortină infrarosu la întâlnirea dintre canatul mobil şi vitrinele curbe fixe şi margini de siguranţă montate pe canatele fixe. Uşile sunt dotate şi cu butoane pentru persoane cu dizabilităţi. La acţionarea lor uşa intră într-un mod de viteză de rotire extrem de redus şi permite accesul facil şi sigur în clădire.”
office_1

Partea de angrenare este realizată de un motoreductor cu volantă mare, acţionat la 24V. Astfel, detecţia la obstacol a uşii este sensibilă şi reglabilă, iar mecanismul de antrenare cu volantă oferă o utilizare intensă şi îndelungată a uşilor.

Uşile rotative produse de liderul mondial Blasi în Germania oferă cel mai bun mix între inovaţie, experienţa în construcţia uşilor rotative şi gama largă de soluţii constructive la costuri optimizate. Pe lângă prestigiul pe care o uşă Blasi îl conferă unei clădiri, soluţia oferă cea mai bună economie termică a clădirii, costul de achiziţie fiind amortizat în primii ani de utilizare.

Uşile Blasi sunt disponibile în România prin Divizia Siatec a companiei Aluterm Group care de 20 de ani este specializată în soluţii de automatizare a căilor de acces.”

Articolul complet şi mult mai multe fotografii sunt disponibile pe SIATEC.