Meniu principal

Inovaţiile Geze prezente la BAU 2015

GEZE-Stand-BAU-Messe-2015

Comunicat Geze România, București, 9 decembrie

GEZE își prezintă inovațiile la Târgul mondial pentru arhitectură, materiale și sisteme BAU din München, 19-24 ianuarie 2015

”Motto-ul nostru pentru târg sintetizează dorinta de a veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri cu soluții inovatoare. La târgul BAU vizitatorii pot vedea noile produse / sisteme integrate și chiar le pot ”experimenta”. Prezentăm soluții personalizate și versatile, combinate cu tehnologia de ultimă oră a GEZE, de cea mai înaltă calitate, bazată pe funcționalitate, siguranță, fiabilitate, confort și design”, explică Directorul General Executiv, Brigitte Vöster-Alber.

Standul GEZE va fi împărțit în trei părți, care se completează reciproc perfect : Soluții profesionale, Soluții rezidențiale și Soluții de Service.

Soluții profesionale

Unul dintre cele mai importante puncte de interes ale standului este gama extinsă a noilor sisteme automate și multifuncționale pentru ușile mari și grele. Gama GEZE pentru automatizarea ușilor batante permite configurarea individuală personalizată a zonelor de acces conform oricărui scenariu de trafic.

În ceea ce privește tehnologia ferestrelor, GEZE prezintă soluții pentru sisteme cu elemente componente care pot fi adaptate între ele și combinate cu flexibilitate. Un exemplu îl constituie unitățile de acționare IQ care oferă soluții inteligente de acționare pentru ferestre de diferite mărimi, greutăți, forme și tipuri de deschidere. O altă inovație GEZE o reprezintă noua unitate de interfață în cadrul sistemelor KNX, care permite o ventilare a clădirii cu un maxim de confort și siguranță.

În ceea ce privește sistemele din sticlă, vizitatorii vor putea vedea cum gama largă a diferitelor sisteme din uși integrale din sticlă poate fi utilizată în sectorul Profesional sau Rezidențial, ca un singur sistem modular.

Soluții rezidențiale

Un element de atracție în cadrul standului GEZE în domeniul Soluțiilor rezidențiale îl reprezintă o noua inovație pentru ușile de interior. Cu o funcționalitate extinsă, aceasta oferă un plus de confort și un nivel ridicat de protecție pentru gama uși pivotante.

Sub forma unei soluții complete pentru ușile de la intrare, GEZE introduce un nou sistem de automatizare fără bariere, accesorizat cu un sistem independent de control al accesului.

Cei prezenți vor putea vizualiza portofoliul extins al sistemelor manuale de uși glisante. Păstrând același design subtil, există de asemenea soluții noi pentru ușile cu greutate mai mare, ce permit o utilizare flexibilă pentru diferite solicitari.
Pentru casele particulare, GEZE oferă de asemenea soluții care satisfac cererea pentru ventilarea automată, naturală.

Soluții de service

GEZE oferă servicii personalizate de consultanță, în cadrul fiecărei etape de dezvoltare și construcție a unui proiect, precum și pe toată durata de funcționare a unui produs, cu ajutorul software-ului specific de consultanță‚ GEZE Consulting Tool’.
”Managementul nostru de inovare sistematică a fost implementat cu succes de ani de zile. Astfel că, în 2014, GEZE a fost premiat de câteva ori cu distincțiile germane: ”Brand-ul cel mai inovator” și „Brand-ul cu cel mai bun design 2014/15”. Monitorizăm cu atenție tendințele în domeniul arhitecturii, clădirilor și serviciilor de construcții, ceea ce ne permite să realizăm produse și servicii inovatoare, cu cele mai bune soluții tehnice”, explică Brigitte Vöster-Alber.

Despre GEZE
Înființată în 1863, compania GEZE GmbH se numără printre cei mai prolifici dezvoltatori şi producători de sisteme de acționare a uşilor și ferestrelor şi de tehnologie de siguranţă la nivel mondial. În prezent, grupul deține 28 de subsidiare la nivel mondial, peste 2.500 de angajati și o cifră de afaceri de 351 milioane de euro în anul financiar 2012/2013.
În România, GEZE este prezentă din 2004, funcționând ca o subsidiară din anul 2010, cu o cifră de aproximativ două milioane de euro.
GEZE oferă o gamă largă de produse formată din sisteme de uşi automate şi tehnica uşilor, construcţii din sticlă, instalaţii de evacuare a fumului şi a gazelor fierbinți (RWA).

Pentru mai multe informații vă rugăm vizitați site-ul GEZE România: www.geze.ro