Meniu principal

IMAGO: uşa culisantă cu ridicare din gama premium AGB

imago_agb_usa_terasa

Imago este primul sistem culisant cu ridicare ridicare realizat complet din lemn, selecţionat de ADI DESIGN INDEX pentru premiile Compasso d’Oro.

Cu o ramă foarte îngustă de doar 20 mm şi o suprafaţă vitrată foarte mare, glisanta Imago reprezintă produsul AGB care a revoluţionat sistemele de glisare cu ridicare din lemn, fiind soluţia ideală pentru proiecte cu un design de înaltă clasă.

imago_extern

Imago garantează etanşeizare termică, rezistenţă la factorii atmosferici şi siguranţă antiefracţie, mulţumită integrării pragului Climatech, broaştei Poseidon şi gamei inovative de accesorii dedicate.
imago-intern
IMAGO vine cu accesorii ultra-performante precum: şina inferioară de culisare din fibră de sticlă de la Climatech, un nou ghidaj superior îngropat care îmbunătăţeşte aspectul şi uşurează montajul si profilul antiefracţie UNI-V.
Închiderea inovativă de maximă siguranţă Poseidon utilizează două zăvoare contrapuse şi unul central pentru a oferi un nivel de siguranţă antiefracţie nemaiîntâlnit până acum, fiind certificată în Clasă 3 antiefracţie.

Informaţii şi detalii suplimentare se pot afla accesând site-ul special dedicat, Imago World sau la
agent Romania – D-na Dana Comşa, comsadana@gmail.com, mobil 0743 228 344
dealeri locali: Euro-Wood SRL – IaşiW-tech SRL – Braşov sau EXTRUPLAST LOGISTIC SRL / FENSTERMARKT SRL- Bucureşti