Meniu principal

Hornbach: uşi şi feronerii pe noul site de vânzări online lansat săptămâna trecută

site_nou_hornbach

Cunoscutul retailerul de materiale de construcţii şi grădinărit Hornbach a lansat săptămâna trecută propriul magazin online.

„În contextul schimbărilor tehnologice, valorificarea mediului online ne ajută să fim mai aproape de nevoile clienţilor noştri. Astfel, deschiderea magazinului online în România a venit ca un pas natural în evoluţia business-ului nostru. De acum, persoanele pasionate de proiecte de bricolaj au posibilitatea de a consulta în magazinul nostru online informaţii detaliate cu privire la proiectele lor şi pot face cumpărături uşor, economisind timp“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România ( Adevărul.ro )

În acest moment, clienţii pot alege din peste 27.000 de produse, însă compania dorește să extindă treptat sortimentului de produse şi ţinteşte listarea în online a peste 80% din produsele de stoc din magazine până la finalul anului 2018.

O secţiune importantă în cadrul site-ului este reprezentată de Proiecte / Sfaturi montaj uşi de interior cu numeroase informaţii şi sfaturi privind ușile de interior şi explicaţii privind paşii de lucru şi căror aspecte este bine să le fie acordata atenţie la montarea uşilor de lemn, cu sticlă şi a uşilor glisante; în acelaşi timp sunt prezentate şi produsele potrivite şi comercializate de Hornbach.