Meniu principal

HORNBACH: Un sortiment variat de uși, la un raport calitate – preț avantajos

usi_hornbach

București, 23 iulie 2018 – HORNBACH, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit, pune la dispoziția clienților cele mai noi modele de uși, ce asigură securitatea și confortul locatarilor, precum și un design inovator și atractiv.

„Constatăm că tendința de alegere a ușilor după nuanță s-a păstrat de-a lungul timpului în rândul clienților noștri. Aceștia optează, așadar, pentru nuanțe ce se pot asorta ușor cu amenajările interioare din locuințele lor, respectiv tonurile minimaliste. Totuși, am observat în ultima vreme și o creștere a cererii de uși personalizate, în culori și modele originale, care au rolul de a crea un contrast puternic cu restul locuinței. Astfel, în rețeaua de magazine HORNBACH se poate găsi o varietate mare de modele și culori de uși,  care vine în întâmpinarea preferințelor tuturor clienților noștri“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, directorul general al HORNBACH România.

În acest sens, clienții pot alege din portofoliul HORNBACH diverse articole, ce acoperă o varietate de prețuri, modele și culori, de la uși de interior (din MDF, lemn, sticlă, PVC), uși de intrare (metalice, din lemn, PVC, antifoc) până la uși de garaj. Culoarea ușilor reprezintă un criteriu de bază în alegerile românilor atunci când vine vorba de amenajarea casei, respectiv garajului. Atât tonurile deschise, de alb, cât și cele închise, de wenge sau nuc, alături de designul minimalist, se reflectă din ce în ce mai mult în preferințele românilor.

În cazul ușilor de interior, majoritatea clienților preferă modelele simple, de culoare albă, disponibile în magazin. Cele mai solicitate dimensiuni sunt cele standard, de 80 și 90 mm lățime. Există însă și cumpărători care optează pentru articole la comandă, deoarece se axează mai mult pe materialul, modelul, structura ori culoarea ușilor, prețul nefiind un criteriu principal în alegerile lor. Ușile de interior se regăsesc, așadar, într-o multitudine de materiale, modele cu diverse forme și decupaje, structuri cu striații verticale sau orizontale și o gamă variată de culori.

 

Comunicatul complet este disponibil aici