Meniu principal

Hörmann, locul I la Best Logistics Brand 2017

La sfârşitul lunii trecute, într-un cadru festiv, la Berlin au fost decermate premiile Brand Best Logistics acordate de revista „Logistik Heute” şi de Asociația Germană de Logistică (BVL).
Experţii în logistică şi cititorii revistei au fost invitaţi să-şi aleagă brandurile preferate din rândul a 260 de mărci, împărţite pe unsprezece categorii. Brandurile nominalizate au fost selectate din rândul companiilor de transport maritim, furnizorilor de servicii de transport feroviar, producătoriilor de mijloace de transport şi autoutilitare,  precum şi dintre firmele specializate în producţia sistemelor de depozitare, managementul depozitelor, sau a diverselor echipamente sau sisteme folosite în cadrul halelor sau depozitelor.
Categoria „Porţi şi tehnologii de încărcare” a fost inclusă în competiţie pentru prima dată, această „interfaţă” a depozitelor devenind din ce în ce mai importantă din punct de vedere al vitezei, eficienţei şi siguranţei.  Desemnarea câştigatorilor s-a făcut dintre companiile mărcile care au avut cele mai mari cifre de afaceri în Germania şi care au relevanţă ca furnizori pe piaţa logisticii germane.
best_logistic-2017

La categoria „Porţi şi tehnologii de încărcare” Hörmann a ocupat locul 1, Novoferm s-a clasat pe locul al doilea, locul 3 fiind ocupat de două companii mai puţin cunoscute în România însă extrem de active în Germania: Meyer-Tonndorft și Schrader.

Selecţia brandurilor premiate a avut la bază criterii foarte riguroase de selecţie, lista brandurile calificate în ultima fază a competiţiei cuprinzând companiile: ALTEC, ASSA ABLOY, BUTT, BUTZBACH, EFAFLEX, ENTREMATIC, EXPRESSO, HÖRMANN, LS LOADING SYSTEMS, Meyer-Tonndorf, Nani, Novoferm, PROMSTAHL, RITE HITE, Schrader, Teckentrup

Sursă informaţii şi foto: Revista Logistik Heute