Meniu principal

Hörmann își consolidează prezența în Japonia

Hormann_japonia_HSS_7030_PU

Prin acordul exclusiv care prevede furnizarea ușii HS 7030 PU către compania Toyo Shutter, Hörmann își continua dezvoltarea pe piața japoneză.

Compania Toyo Shutter din Osaka, specializată în domeniul sistemelor de inchidere industriale, a devenit dealerul exclusiv al ușii rapide cu spirală Hörmann HS 7030 PU. Acordul a fost încheiat în baza colaborării excelente din ultimii ani, un lucru important fiind si faptul că Hörmann este un acționar al Toyo Shutter cu o cotă de 19%, încă din 2012.

„Nu avem o sucursală de vânzări în Japonia – explică Martin J. Hörmann, unul din proprietarii Grupului Hörmann. Cu toate acestea, dorim ca produsele noastre să ajungă și pe această piață. Prin urmare, suntem foarte bucuroși să cooperăm cu un partener care s-a consolidat în acest domeniu de mulți ani „.

Ușa rapidă cu spirală HS 7030 PU Hörmann se distinge, pe de o parte, prin performanța deosebită în ceea ce privește izolarea termică ( valoarea Ud de 1,04 W / m²K pentru o ușă de 16 metri pătrați ) și în al doilea rând, pentru viteza mare de deschidere ( până la 2,5 metri pe secundă ). Acest model combină performanța ușilor secționale ( robustețea, protectie antiefractie si de izolare termică ridicată ) cu toate avantajele oferite de ușile rapide ( ușa este suficient de rapidă pentru a fi deschisă doar atunci când este necesar și pentru a permite trecerea motostivuitorului, deschiderea rapidă prevenind formarea curentilor de aer ). Integrarea cu succes a acestor funcții într-o singură ușă a reprezentat o adevărată provocare pentru Hörmann.

Foto stânga: Martin J. Hörmann, unul dintre proprietarii grupului Hörmann și Toshio Okada, președinte executiv al Toyo Shutter, care au semnat un acord de furnizare exclusiv în Japonia, a ușii rapide cu spirală Hörmann HS 7030 PU.

 

www.hoermann.com/en/