Meniu principal

Happy PINUMWEEENN!!!

pinum-halloween

Comunicat de presă Pinum

Happy Halloween sau mai bine zis: Happy Pinumween!

Clienţii Pinum sunt invitaţi în perioada 31.10.3004 – 10.11.2014 să beneficieze de cele mai înfricoşătoare discounturi, la uşile cu furnir natural!

Promoţia este valabilă în showroom-urile din Soseaua Pipera nr. 48, sector 2, Bucureşti si Str. Amurgului nr. 38F, din Popeşti Leordeni.
pinum-doors-windows-logo

În oferta firmei se găsesc numeroase game de uşi, respectiv: Elite, Elite Plus, Maxima, Innova, Modo, Door Line, Texture Line, Light, Lux, Revers, Smart, Invizibile, Lacuite, Filomuro si Alias. Compania pune la dispoziţia clienţilor modele de interior, exterior, metalice, blindate, precum şi rezistente la foc.  

De asemenea, sunt disponibile pentru beneficiari ferestre din lemn stratificat, din lemn-aluminiu, PVC şi aluminiu, obloane din aluminiu, dar şi parchet, realizat de unul dintre cei mai importanţi producători din Italia – Berti Pavimenti Legno.

 Toate produsele sunt disponibile în 20 de judeţe, prin intermediul a 22 de showroom-uri, dintre care trei sunt proprii, iar celelalte aparţin distribuitorilor autorizaţi Pinum.

 Alte informaţii şi oferta completăde produse pe www.pinum.ro .