Meniu principal

Häfele România: invitaţie la noul showroom din Bucureşti

Häfele România, lider în domeniul producţiei şi comercializării de accesorii, feronerie pentru mobilier şi sisteme electronice de control al accesului, anunţă deschiderea primului showroom local, în Bucureşti, unde îşi prezintă ultimele tehnologii pentru mobilier şi soluţii inteligente pentru aplicaţiile arhitecturale. Noul spaţiu expoziţional, cu o suprafaţă totală de 150 mp, devine locul ideal unde producătorii de mobilier, designerii de interior, proiectanţii, arhitecţii, dar şi consumatorii pot descoperi beneficiile feroneriei inovatoare pentru mobilier.

„Prin deschiderea noului showroom lansăm o invitaţie atât arhitecţilor, designerilor, producătorilor de mobilier, cât şi partenerilor noştri să vină să descopere o parte din universul Häfele, să interacţioneze zilnic cu consultanţii de vânzări şi sutele de produse expuse pentru a beneficia de sprijinul nostru în toate fazele de dezvoltare ale unui proiect. De asemenea, acest spaţiu se adresează şi consumatorilor, care vor să cunoască soluţiile Häfele, dar şi cum va arăta viitorul în casa lor, printr-un mobilier inteligent şi multifuncţional”, a declarat Rodica Popescu, Managing Director Häfele România.
Hafele_Romania_Rodica_Popescu

Noul showroom, în care funcționează şi sediul Häfele din București, este împărţit în două zone mari: zona operaţională, ne-expusă clienţilor care susţine operaţiunile zilnice ale echipei de vânzări, marketing şi consultanţă în domeniul accesoriilor de mobilier şi feroneriei arhitecturale, şi zona expoziţională, unde se pot testa gamele proprii de produse, dar mai ales unde vizitatorii pot fi consiliați de specialişti în alegerea soluţiilor potrivite pentru proiectele lor.

În cadrul spaţiului se pot vedea şi testa mecanismele de ridicare a uşilor din gama Free, soluțiile Slido Classic pentru o glisare facilă și confortabilă, sistemele Loox LED pentru o iluminare inteligentă, tehnologia Dialock pentru control al accesului, dar şi gama de sertare şi sisteme de rulare a sertarelor – Moovit MX. De asemenea, ultimele inovaţii, precum noii conectori din gama ixconnect, sistemul de organizare a dulapurilor – Easy Storage şi oglinda multifuncţională demonstrează preocuparea de dezvoltare continuă a unor soluţii de locuit inteligent, fără a neglija calitatea stilului de viaţă.

Comunicatul complet Häfele România este disponibil aici