Meniu principal

Häfele România: deschiderea oficială a showroom-ului din București

showroom_hafele_2017

Showroom Häfele București – deschiderea oficială 14 decembrie 2017, clădirea Băneasa Airport Tower, Bd. Ion Ionescu de la Brad, nr. 1.

„Vă aflaţi într-un spaţiu unde toţi cei vin în fiecare zi și lucrează au ca și expertiză și ca pasiune feroneria.
Ceea ce face feroneria este să dea o utilitate și funcţionalitate mobilierului. Este un privilegiu și o onoroare pentru mine și pentru întreaga mea echipă de a lucra cu Dumneavoastră” – Rodica Popescu, Managing Director Häfele România

Häfele este una dintre cele mai importante companii internaţionale din industria accesoriilor pentru mobilă, feroneriei arhitecturale şi a sistemelor electronice de control al accesului. Häfele dezvoltă şi produce accesorii de feronerie şi sisteme electronice de control al accesului în 6 fabrici în Germania şi Ungaria. 
În exerciţiul financiar 2016, Grupul Häfele a realizat venituri de 1,3 miliarde de euro, având peste 7.300 de angajaţi în 37 de filiale, şi numeroase reprezentanţe în întreaga lume.

Häfele România este una din cele 37 de subsidiare ale grupului Häfele, fiind înfiinţată în octombrie 2009. Are sediul în Timişoara şi un punct de lucru în Bucureşti. Din depozitul aflat lângă Timişoara se fac livrari rapide oriunde în ţară.

Film prezentare eveniment

ww.hafele.ro