Meniu principal

Häfele furnizează feronerie şi soluţii inteligente pentru prima casă mobilă în miniatură

Hafele_TinyHouse_articol

Bucureşti, 19 aprilie Häfele, lider în domeniul producţiei şi comercializării de accesorii şi feronerie pentru mobilier, precum şi sisteme electronice de control al accesului, devine sponsorul prinicipal pentru prima casă în miniatură, construită în Italia. Tiny House, prototipul dezvoltat de aVOID, cu o dimensiune de numai nouă metri pătraţi, susţine principiile de locuit minimalist şi porneşte într-o călătorie de 60 de zile prin Germania, Elveţia şi Italia, cu opriri în şapte oraşe.

Filiala Häfele Italia a furnizat mecanismele de ridicare Free Flap şi sistemul de iluminare Loox LED pentru prototipul Tiny House, proiectat în detaliu de arhitectul italian de 27 de ani, Leonardo Di Chiara. Soluţiile inteligente se integrează perfect în unitatea de locuit de mici dimensiuni, asigurând confortul unui număr tot mai mare de nomazi urbani care aleg să trăiască în astfel de case în viitor.

Tiny House este montată pe o remorcă şi este dotată cu tot confortul posibil în cei nouă metri pătraţi. Cu doi pereţi laterali nemobilaţi, Tiny House este proiectată în stilul clasic al unei case normale. Tot mobilierul este modelat cu o precizie elveţiană şi se încadrează perfect în spaţiul de mici dimensiui, datorită principalei sale caracteristici prin care se remarcă – economisirea spaţiului. Multifuncţional şi creativ, acesta apare ca prin magie pentru a-şi îndeplini funcţiile, atunci când este nevoie, unindu-se perfect în spaţiul de mici dimensiuni pentru a crea o bucătărie, un loc de luat masa sau chiar un dormitor.

Comunicatul complet Häfele România, click aici