Meniu principal

Günther Tore România: uşa rapidă high-performance Butzbach Novosprint

novosprint_hs5e_high_performance

În 1984 Butzbach a lansat în producţie prima uşă rapidă cu deschidere pe orizontală. Se împlinesc astfel 30 de ani în care Butzbach a dezvoltat acest produs până la nivel de excelenţă. Astăzi, uşa rapidă din PVC cu deschidere orizontală de la Butzbach este cea mai rapidă uşă industrială din lume şi singura cu garanţie de 2 ani sau 500.000 cicluri.
Începând cu 2013, odată cu lansarea variantei HS5E, preţurile acestui model au devenit atât de avantajoase încât au ajuns să rivalizeze cu majoritatea uşilor rapide din PVC cu deschidere pe verticală, în condiţiile unor avantaje nete de partea uşii rapide cu deschidere orizontală Novosprint.

Noua serie de uşi rapide Novosprint se bazează în continuare pe aceleaşi principii ale uşilor cu deschidere pe orizontală Butzbach: eficienţă mărită, economie, protecţie ridicată.

Uşa rapidă Novosprint este soluţia inteligentă pentru standarde înalte datorită avantajelor pe care le oferă:

usa_rapida_novosprint_avantaje

  • De exemplu, riscul accidentării personalului sau riscul deteriorării produselor prin lovire accidentală sunt minimizate datorită ferestrei aflate la nivelul ochilor şi deschiderii laterale ale celor două foi de uşă
  • Până la 5m/s viteza de deschidere şi până la 2.5m/s viteza de închidere.
  • Uşa rapidă Butzbach accesorizată cu radare speciale duce la o economie maximă de energie în condiţiile unui trafic extrem de fluent.
  • Garanţia pentru uşa rapidă Butzbach cu deschidere pe orizontală este de 2 ani sau 500.000 cicluri.

 

Mai multe informaţii despre tipurile de uşi rapide Butzbach Novosprint se pot afla accesând pagina specială click aici

 

Günther Tore România
www.gunther-tore.ro