Meniu principal

Günther Tore: senzorul Magic Switch de la BEA

gunther-tore_magic_switch_senzor

MAGIC SWITCH de la BEA este soluția contactless alternativă pentru butoanele de deschidere, contactor cu sfoara sau alţi activatori manuali.
Încorporează un radar care acţionează la fiecare mișcare intenționată apropiată și care permite deschiderea ușii fără un contact fizic cu senzorul.

Avantaje
♦ deschiderea este activată printr-o simplă mişcare a mâinii
♦ câmp senzor este reglabil între 10 și 50 cm
♦ ideal pentru industria alimentară și farmaceutică sau pentru supermarket-uri
♦ un design elegant şi modern
♦ se asigură creşterea duratei de viaţă deoarece nu există piese de uzură
♦ se poate monta pe perete sau în perete; tehnologia cu microunde permite ascunderea senzorului în spatele oricărui tip de material nemetalic, pentru estetică şi protecţie.

Despre BEA
BEA este o societate belgiană înfiinţată în 1965, fiind una dintre primele companii din lume care a produs senzorii specializatați în deschiderea, în condiții de siguranță a uşii automate, atât pentru domeniul comercial, cât şi pentru cel industrial.
Tehnologiile folosite au la bază efectul Doppler (radar), infraroșu, inducţie magnetică și acum laserul. Aceste tehnologii permit producţia de senzori de mișcare, de prezență și de siguranță pentru toate tipurile de aplicaţii.
Începând cu anul 2002, BEA a fost integrată în cadrul grupului britanic HALMA, care include 50 de companii din lume, active în dezvoltarea, producția și distribuția de produse care vizează siguranța publică și industrială. Din 2008, divizia BEA Industrial dezvoltă soluții de detectare de ultimă generaţie, cu scopul de a crește performanța „pachetelor de uşi automate”, confortul și siguranța utilizatorilor.

 

www.gunther-tore.ro