Meniu principal

Günther Tore: bariere automate marca Magnetic

 

bariere_automate_magnetic

Funcţionalitate şi costuri reduse de exploatare

Sistemele de bariere automate Magnetic oferite de Günther Tore România aduc ca noutate în piaţa de profil un design bine gândit, o tehnologie inovatoare de acţionare şi o durată de viaţă extrem de lungă a echipamentului. Proiectanţii s-au concentrat întotdeauna şi pe siguranţa utilizatorilor, motiv pentru care sistemele Magnetic sunt recomandate în mod deosebit ori de câte ori primează calitatea, siguranţa şi fiabilitatea; aceste echipamente pot fi adaptate optim la cerinţele privind lăţimea, viteza de deschidere, funcţionalitatea şi accesorizarea.

♦ Bariere automate – caracteristici şi domenii de utilizare


MAGNETIC ACCESS   soluţia optimizată din punct de vedere al costurilor, pentru controlul accesului în parcări publice, parcări clădiri office, spații comerciale şi alte numeroase alte aplicații. Seria ACCESS este inovatoarea și prin unitate de acționare MHTM™ care se distinge prin eficiența energetică și o lungă durată de viață – seria ACCESS este proiectată  să funcționeze perfect și după 10 milioane cicluri de deschidere și închidere.
Sunt disponibile două variante de bază, în funcție de diverse cerințe:
– Access și Acces-L sunt caracterizate de un nivel ridicat de funcționalitate
– două modele Access Pro care oferă, de asemenea, posibilitatea unor upgrade-uri cu diverse module și accesorii speciale.

  • ACCESS: lăţime de până la 3.5m; timpul de deschidere este fixat la 2.2s, timpul de închidere poate fi setat la 2.2, 2.8 sau 3.5s.
  • ACCESS-PRO: lăţime de până la 3.5m; timpul de deschidere/închidere poate fi setat pentru fiecare la 1.3, 1.8 sau 2.5s.
  • ACCESS-L: lăţime de până la 5m; timpul de deschidere este fixat la 4s, timpul de închidere poate fi setat la 4, 6 sau 8s.
  • ACCESS PRO-L: lăţime de până la 6m; timpul de deschidere/închidere poate fi setat pentru fiecare la 4, 6 sau 8s.

 

  • ACCES PRO-H: lăţime de până la 6m; nu reglementează doar traficul, ci, de asemenea, cu fusta opțională de protecţie a braţului, opreşte accesul pietonal neautorizat în zonele cu protecţie la securitate.

 

  • ACCES-XL2: lăţime de până la 8.5m; timpul de deschidere/închidere poate fi setat pentru fiecare la 6, 8 sau 10s.
  • ACCES-XXL: lăţime de până la 10m; timpul de deschidere/închidere poate fi setat pentru fiecare la 8, 10 sau 12s.

coperta_access_barrier_magnetic_small
Catalog tehnic MAGNETIC ACCESS – click foto
bariere_automate_acces_magnetic_s

MAGNETIC PARKING PRO  soluţia ideală pentru sistemele de parcare, datorită vitezei mari de deschidere, costurilor scăzute de operare si manevrabilităţii deosebit de uşoare
parking_pro_magnetic

Ideale pentru parcări cu trafic intens

Într-o parcare cu mai multe etaje sau într-un garaj subteran, PARKING PRO este soluția ideală pentru cei care o administrează.
Datorită configurației setărilor, barierele Parking Pro sunt concepute pentru a fi utilizate folosind facilitățile fără prezența fizică a unor persoane. Viteza rapidă de deschidere și detectarea prezenței autovehiculelor asigură o variantă fiabilă pentru utilizatori, în timp ce energia consumată este redusă si service-ul extrem de simplu, mențin costurile de funcționare la un nivel scăzut.

Brațele barierei sunt optimizate si dimensionate pentru utilizare în aplicații  specifice parcării: cu opţiunea de separare a brațului în cazul în care de exemplu, aceasta este lovit, se poate reatașa simplu, fără nici o deteriorare.
În plus, vizibilitatea poate fi mărită prin intermediul elementelor de iluminat. Punctul forte al barierei este sistemul de acţionare inovator MHTM™, caracterizat printr-o eficiență energetică crescută și o durată de viață îndelungată. Parking Pro este proiectat pentru 10 milioane de cicluri de deschidere și închidere.

coperta_parking_pro_small
Catalog tehnic MAGNETIC PARKING PRO – click foto

 MAGNETIC TOLL  – soluţia optimă pentru toate aplicațiile de taxare datorită vitezei, fiabilităţii și costurilor de funcţionare reduse.
Procesarea rapidă, fiabilă și economică a utilizatorilor drumurilor este esențială atunci când se dorește instalarea unor sisteme de taxare la poduri sau tuneluri.
Barierele de la Magnetic au fost speciale concepute pentru această situație. Sistemul de actionare inovator MHTM™ se caracterizează prin viteză, lipsa
întreținere și eficiență energetică, menținând costurile la un nivel extrem de scăzut pe perioadă lungă de utilizare.

coperta_tool_barrier_small
Catalog tehnic MAGNETIC TOLL BARRIER – click foto
bariere_automate_toll

Barierele de taxare pot fi adaptate pentru a satisface orice cerinţă specifică, existând 5 modele cu durata de deschidere între 1,3 si 0,3 secunde şi care pot fi dotate cu diverse dispozitive de control, flanşe sau braţe.

Toate modelele de bariere pot să fie prevăzute cu o flanșă înclinată. În cazul unei coliziuni cu un vehicul, brațul de barieră este eliberat și poate fi rearanjat manual. Astfel este protejat atât brațul de barieră cât și unitate de acționare.
Există, de asemenea, o flanșă opțională automată pentru deplasare braţului flexibil, care se revine automat după o coliziune cu un vehicul.


bariere_magnetic_gallery

Seria MAGNETIC ACCESS a fost deja premiată cu două distincţii importante în domeniul design-ului: German Design Award 2014 şi Red Dot Design Award 2012

magnetic_premiilogo-gunther-tore-romania-produs

Detalii şi informaţii suplimentare:
Gunther Tore Romanial SRL  Bucureşti, Str. Ana Davila, nr 11, tel. 021 411 60 37, fax 021 410 55 13 
office@gunther-tore.ro , www.gunther-tore.ro