Meniu principal

Grupul SECURIDEV devine DOM SECURITY

dom-security

Comunicat Securidev România

DOM SECURITY: acesta este noul brand adoptat de către grupul industrial specializat în sisteme de securitate cu ocazia reorganizării.

Grupul industrial francez a atins în 2014 o cifră de afaceri de 150 milioane euro, reunind peste 1500 oameni şi 20 de companii din toată Europa. Specializaţi în produse de securitate şi servicii dedicate soluţiilor mecanice şi electronice de acces control, Grupul optează pentru o profundă reorganizare şi un nume nou: DOM SECURITY. Dorinţa pentru o creştere puternică stă la baza acestei schimbări majore.

dom_mapGrupul industrial, unul dintre cel mai mare din acest sector, a decis să-şi centreze atenţia în adoptarea unui brand unic pentru majoritatea filialelor şi o reorganizare bazată pe pieţe şi zone geografice. Organizat până acum în 2 ramuri, publică generală şi profesională, a ales să adopte o structură mai apropiată de caracteristicile specifice ale clienţilor, distribuitori profesionali (magazine, producători de încuietori, producători de uşi), soluţii de integrare pentru producători şi companii ingineresti pentru securitate în cazul proiectelor de scară largă, aeroporturi, hoteluri si feroviare. Toate produsele şi serviciile vor fi împărţite în 5 zone geografice coordonate de 5 manageri zonali.

Comunicat complet poate fi citit aici