Meniu principal

Grupul Nice se extinde pe continentul nord-american prin achiziția unei importante companii canadiene

NICE_micanan

Zilele trecute Nice a anunțat achiziția companiei canadiene Micanan, firma fiind specializată în furnizarea de sisteme de automatizare pentru ușile de garaj și pentru ușile industriale. 
Cele mai cunoscute si apreciate produse Micanan sunt unitățile de automatizare echipate cu sisteme de control wireless si dispozitivele de control a vitezei sistemelor de  automatizare, sisteme care prelungesc semnificativ durata de viață a mecanismelor, reducând astfel nevoia de întreținere.

În afară de piața canadiană, Micanan activează și pe piața din Statele Unite având sucursale în Chicago, Atlanta și Phoenix. Portofoliul clienților include firme precum Apple, Tesla, SpaceX, sedii ale Marinei Americane sau ale Rezervei Federale a Statelor Unite.

În 2017, Micanan a raportat venituri consolidate de 16,6 milioane dolari canadieni și un EBITDA ajustat de aproximativ 1,2 milioane de dolari canadieni.
Oficial costul achizitie companiei canadiene a fost de 8 milioane dolari canadieni, fără preluarea datoriilor existente in momentul achizitiei.

 

Grupul Nice este o grup italian, cu centre de producție, distribuție, cercetare și dezvoltare în peste 20 de țări. Sub motto-ul „Made in Italy”, cei aproximativ 2.200 de angajați ai grupului produc și livrează în peste 100 de țări, soluții de cea mai înaltă calitate pentru Home Automation, combinând  tehnologiile avansate cu designul sau inovația și ușurința în utilizare.
www.niceforyou.com