Meniu principal

Gretsch-Unitas ( G-U ) stabilește noile standarde, pentru mai multă siguranță și confort în echiparea ușilor de intrare

gu_secury_automatic_top

Noul concept GU ( GU house entrance door concept ) combină siguranța și confortul. Sistemul modular oferă o flexibilitate deosebită, obținându-se seturi complete pre-asamblate și ușor de instalat. Sistemul de control poate fi selectat individual, în funcție de orice cerință.

Pachetul reprezintă o combinaţie unică între sistemul de închidere multipunct, controlul uşii prin intermediul cititorului de amprentă şi modulul de transmisie a datelor, fiind printre puţinele sisteme integrate existente pe piaţa europeană certificat Vds, clasa B.
Sistemul, uşor de instalat, este recomandat pentru uşile din lemn, PVC sau aluminiu.

La baza construcţiei se află broască GU-SECURY A-opener acţionată de servomotor, este eliminată astfel necesitatea încuierii manuale, acest tip de broasca  fiind recomandată pentru uşile antiefracţie.
Pentru alimentarea broaştei montate în foaia de uşă nu este necesar nici un cablu, contactele fiind asigurate de un modul SECURE connect 200 cu palpatori plasaţi atât pe foaie cât şi pe toc.
usa_intrare_gusistem_gu_secury_acces_componente

Principiul construcției modulare garantează adaptabilitatea perfecta pentru alte componente care pot fi adăugate ulterior: amortizoare, operatori automaţi de deschidere/închidere a uşii sau control accesul prin radio sau smartphone.

www.g-u.com/RO