Meniu principal

GlassTec 2018, Düsseldorf 23-26 octombrie 2018

glasstec_25_2018_anunt

La cea de-a 25-a ediție a târgului german GlassTec organizatorii se așteaptă la prezența a mai mult de 1.200 de expozanți din peste 50 de țări din întreaga lume, cifrele preconizate depășindu-le pe cele de la ediția anterioară din 2016, apropiindu-se astfel de recordul atins în anul 2008, înainte de criză.

În 2016, peste 40.100 de vizitatori ( din 121 de țări ) au putut admira cele mai noi produse din domeniul sticlei, noile tehnologii privind prelucrarea și finisarea, sisteme și produse din segmentul sticlei arhitecturale și specifică construcțiilor, tehnologii inovative privind ferestrele și fațadele.
Anul acesta, organizatorii sunt optimiști privind succesul ediției aniversare și sunt încurajați de numărul mare de expozanți care s-au înregistrat până acum și de spațiile generoase deja rezervate pentru standuri.

Ca noutate, în 2018 sunt organizate pentru prima dată o serie de evenimente care includ rețeaua de universități tehnice din Darmstadt, Delft, Dresda și Dortmund, fiind programată o prezentare a hub-ului @glasstec.
Gama de subiecte abordate în seria de conferințe va cuprinde toate industriile conexe sticlei, acoperind aplicații și soluții din următoarele domenii: 

  • fațade interactive și sticlă de afișare
  • energie și performanță
  • sticlă structurală: sticlă solidă, subțire și pentru recipiente
  • noile tehnologii

Mai multe detalii despre târgul GassTec 2018 se află la www.glasstec-online.com