Meniu principal

GEZE: sisteme evacuare fum şi gaze fierbinţi GEZE RWA 100E/100E tandem

 

geze_rwa_pagina

În domeniul deschiderii şi închiderii automate a ferestrelor, GEZE oferă soluţii pentru cele mai diverse aplicaţii. Oferta variată de produse include o largă selecţie de sisteme de acţionare pentru aerisirea şi ventilarea zilnică până la soluţii complete de aport de aer proaspăt şi evacuare naturală, sigură şi rapidă, a fumului (NRA).

Portofoliul de produse GEZE conţine pentru ventilarea electrică şi pentru situaţiile de evacuare a fumului şi gazelor fierbinţi sisteme de acţionare electrice cu lanţ uşor de montat şi de utilizat ca sistem de deschidere directă şi sisteme de acţionare electrice cu piston, performante, care se pot utiliza ca sistem de deschidere directă şi montare pe profil, chiar şi într-un sistem de deschidere şi zăvorâre. În combinaţie cu sistemele de  acţionare electrice liniare se pot opera electric şi sistemele de acţionare tip foarfece cu formă plată de la GEZE.

Comanda instalaţiei de evacuare a fumului şi căldurii are loc prin centrala de comandă de urgenţă pentru RWA de la GEZE. GEZE oferă în plus sisteme ca soluţii pentru aportul de aer proaspăt.


Sistemul de acţionare electric cu arbore la sistemul de deschidere şi blocare

Sistemul RWA 100E GEZE este alcătuit din sistemul de acţionare electric cu arbore E250 montat aşezat pe profil, cu formă aspectuoasă în combinaţie cu un set de console mecanice.
Este disponibil în 4 lungimi de cursă diferite şi se poate utiliza pentru evacuarea naturală a fumului şi căldurii şi îndepărtarea fumului, precum şi pentru ventilare.
Sistemul de montaj universal permite utilizarea la toate tipurile de cercevele uzuale, montate vertical. Utilizarea componentelor de înaltă calitate asigură o durată de serviciu îndelungată.

 

Siguranţă prin forţa deschiderii!

Sistemul de deschidere şi blocare este adecvat atât pentru utilizare solo, cât şi pentru cercevele deosebit de late ca soluţie tandem. În acest caz se poate utiliza sistemul de acţionare cu două motoare şi cu sistemul de decuplare tandem special E102..

rwa_100E_geze_detalii_tehnice

 GEZE_RWA100_lateral
Domeniul de aplicabilitate
• Pentru ferestre basculante, rabatabile şi turnante spre interior
• Pentru ferestre din metal uşor, plastic şi lemn
• Lăţimea cercevelei: 360 – 1200 mm (la material plastic max. 800 mm)
• Înălţimea cercevelei: 470 – 1700 mm

Caracteristicile produsului
• Sistemul de deschidere şi blocare RWA 100E cu sistem de acţionare electric cu arbore E250 VdS pentru ventilarea şi aerisirea de zi cu zi, precum şi pentru evacuarea sigură şi rapidă a fumului şi căldurii şi îndepărtarea fumului
• Sistemul de deschidere şi blocare RWA 100E realizează foarte rapid (max. 60 secunde) lăţimi mari de deschidere cu curse mici ale arborelui
• Aşezat pe profil – motorul este aşezat pe fereastră şi nu pătrunde în încăpere
• Blocare mecanică pe muchia de închidere principală
• Posibilitate de utilizare a unui sistem de blocare mecanică suplimentar la muchia de închidere secundară pe partea motorului
• Curse: 100-300 mm (determinarea lăţimii de deschidere v. fig. 33-1)
• Forţa de tracţiune/apăsare: 750 N
• Comanda prin centrala pentru curent de avarie E260 N
• Sistemul de deschidere şi de blocare RWA 100E este adecvat pentru montarea în sisteme NRWG GEZE certificate conform EN 12101-2


Descarcă documentaţie:Catalog prezentare GEZE RWA 100E/ 100E tandem în română
Detalii suplimentare:GEZE România: www.geze.ro , office-romania@geze.com