Meniu principal

GEZE se extinde în Asia, înființând cea de-a 28-a filială, în Corea de Sud

extindere_geze_korea

De la 1 decembrie 2018, compania germană Geze, lider la nivel mondial în tehnologia ușilor, ferestrelor și securității este prezentă direct pe piața coreană cu o subsidiară proprie, Geze Coreea Ltd. situată în apropierea capitalei sud-coreene Seul.
De aici, echipa, condusă de directorul general Harry Hur va sprijini clienți și partenerii din peninsula coreeană încă din faza de planificare inițială până la asigurarea serviciile complete post-vânzare.

GEZE activează pe piața coreană de peste zece ani prin colaborarea directă cu distribuitorii și firmele locale și dispune de o mare experiență în ceea ce privește această piață cu cerințele ei specifice, de exemplu, sistemelor de uși automate fiind un domeniu foarte important. Soluțiile de automatizări GEZE, cum ar fi ușile glisante automate sau ușile rotative, pot fi găsite în numeroase proiecte locale, instalate în lanțurile marile de hoteluri sau în mall-uri.

„Piața asiatică are o importanță deosebită pentru GEZE: orașele cu creștere rapidă și creșterea standardelor de calitate și siguranță înseamnă oportunități excelente pentru noi”, a declarat Tomislav Jagar, directorul de vânzări GEZE International.

www.geze.de