Meniu principal

GEZE RWA 100E, un operator special pentru evacuare fum şi gaze fierbinţi

evacuare_fum_caldura_geze_RWA_100E

În domeniul deschiderii şi închiderii automate a ferestrelor, GEZE oferă soluţii pentru cele mai diverse aplicaţii. Oferta variată de produse include o largă selecţie de sisteme de acţionare pentru aerisirea şi ventilarea zilnică până la soluţii complete de aport de aer proaspăt şi evacuare naturală, sigură şi rapidă, a fumului (NRA)

Portofoliul de produse GEZE conţine pentru ventilarea electrică şi pentru situaţiile de evacuare a fumului şi gazelor fierbinţi sisteme de acţionare electrice cu lanţ uşor de montat şi de utilizat ca sistem de deschidere directă şi sisteme de acţionare electrice cu piston, performante, care se pot utiliza ca sistem de deschidere directă şi montare pe profil, chiar şi într-un sistem de deschidere şi zăvorâre.

geze_rwa_100e_variante

Sistemul de acţionare electric cu arbore la sistemul de deschidere şi blocare

Sistemul RWA 100E GEZE este alcătuit din sistemul de acţionare electric cu arbore E250 montat aşezat pe profil, cu formă aspectuoasă în combinaţie cu un set de console mecanice.
Este disponibil în 4 lungimi de cursă diferite şi se poate utiliza pentru evacuarea naturală a fumului şi căldurii şi îndepărtarea fumului, precum şi pentru ventilare.
Sistemul de montaj universal permite utilizarea la toate tipurile de cercevele uzuale, montate vertical. Utilizarea componentelor de înaltă calitate asigură o durată de serviciu îndelungată.

Informaţii şi detalii suplimentare despre sistemul RWA 100 GEZE  sunt disponibile pe pagina specială, click aici .