Meniu principal

GEZE România: LEVOLAN 120, uşi glisante pentru spaţii cu design inovator

 

usa_glisanta_levolan_120_geze_top

Ca „frate mai mare“ al Levolan 60, uşile glisante manuale Levolan 120 pentru zona interioară deplasează canaturi cu o greutate de până în 120 kilograme. Prezintă aceleaşi dimensiuni exterioare ca şi sistemul de feronerie Levolan 60 premiat cu Plus X Award şi ales la categoria sa ca fiind „Cel mai bun produs al anului 2014“. Tehnica feroneriei este integrată complet în şina de rulare cu o înălţime de numai 50 milimetri. Aspectul său elegant permite adaptarea sistemului modular GEZE oricărei situaţii de montare.


Sistem inteligent, care asigură o utilitate sporită, rezistenţă mare la sarcini şi surprinde prin aspectul de excepţie

Noul sistem de usi glisante Levolan 120 este o îmbunătăţire fată de sistemul Levolan 60. Întrucât sistemul de uşi glisante a fost anterior adecvat pentru canaturile cu o greutate de până la 60 kg, gama de aplicare se extinde acum până la canaturi cu o greutate de 120 kg.
Acest lucru înseamnă că elementele de bază ale Levolan 60, precum şinele de rulare, consolele panoului de acoperire, amortizoarele, capacele şi profilele suplimentare rămân neschimbate, la noul Levolan 120 schimbându-se doar cărucioarele de rulare, sistemul de amortizare şi seturile adezive LSG. 
La lansarea noului sistem de montare Levolan 120, se asigură că toate componentele individuale relevante din punct de vedere al siguranţei, precum protectia împotriva deraierii şinelor, amortizorul, consolele capacului frontal, etc. sunt consolidate în comparaţie cu binecunoscutul sistem Levolan 60. 
usa_glisanta_levolan_interior

Avantajele de produs:

  • Canaturi de uşă din geam ESG ( 10 până la 12 mm) şi geam VSG (10,76 mm), lemn, metal sau plastic cu greutăţi de până la 120 kg, testat conform DIN EN 1527 şi DIN EN 1670 la 100.000 cicluri
  • pentru montajul pe perete, plafon, în luminatorul din geam sau montajul ascuns în plafon
  • dimensiuni profil de numai 50 x 50 mm
  • sistem modular flexibil: Numai o şină de rulare pentru montajul pe plafon şi pe perete
  • siguranţă suplimentară prin protecţia integrată la ridicare: La suspendarea canatului uşii şi a reglării finale pe înălţime, se activează automat prin mecanismul confortabil al excentricului
  • Confortabil: Montaj din faţă
  • montaj rapid şi facil cu numai o sculă de montaj (cheie cu hexagon interior) şi o cheie fixă
  • Opţional: Amortizare integrabilă fără prelucrare canat 

levolan_dimensiuni_tip_montaj

sina_levolan_detaliu

Sistem modular universal cu setul de bază pentru montarea pe perete, cu canat din sticlă, care se poate extinde cu ajutorul componentelor suplimentare (de ex. profilele fixe pentru panou) conform montajului. 

levolan_detaliu

Confort. Sistem de amortizare integrat în şina de rulare 
Sistemul optional de amortizare Levolan SoftStop poate fi utilizat pe cursa de deschidere, închidere sau chiar pe ambele curse ale canatului. Acesta este complet şi invizibil integrat în sina de rulare, extrem de robust şi poate fi integrat fără prelucrarea suplimentară a canatului. 

usa_levolan_montaj

Durabilitate 
Se folosesc doar profile si panouri de acoperire din aluminiu anodizat de cea mai bună calitate. În plus, întregul sistem Levolan (60 si 120) este certificat EN 1527 pentru 100.000 cicluri de glisare si cu protectie anticorozivă clasa 3 conform EN 1670 de către Asociaţia Germană de Inspecţie Tehnică. 
De asemenea, certificarea ANSI/BHMA A 156.14 este îndeplinită. 


GEZE_Levolan_120_awards_2017♦ Uşa glisantă Levolan 120 GEZE – premiul pentru inovaţie şi design Iconic Awards 2017

Premiul Iconic Awards – Inovare pentru interior reprezintă unul din cele mai prestigioase premii din industria globală de design, acesta fiind conferit de German Design Council.
Uşa glisantă Levolan 120 a câştigat premiul în cadrul categoriei corpuri de interior şi ca o recunoaştere suplimentară, modelul a fost prezentat în cadrul expoziţiei de la Köln organizat de Kölnischer Kunstverein ( Institutul de Artă Contemporană ) care s-a desfăşurat în perioada 16-22 ianuarie 2017.

Despre German Design Council – este o iniţiativă a Bundestag-ului german ( Parlament ) având ca principal obiectiv promovarea şi creşterea calităţii mediului de viaţă prin design. Prin Iconic Awards s-a creat o platformă unică care reuneşte arhitecţi, designeri şi pe toţi cei care activează în industria de design de interior iar un juriu cu o înaltă pregătire şi independent ( reprezentanţi din domeniul proiectării, comerţului şi mass-mediei ) desemnează câştigătorii diverselor categorii.

 Sistem modular, montaj simplu, reglare din partea frontală

Reglarea liberă si accesibilă a înălţimii cu ajutorul unui mecanism avantajos cu came, care compensează toleranţele de construcţie de +/- 3 mm. 

Sistem Smart-fix Levolan – reducerea numărului de instrumente necesare instalării şi fixării sistemului. Ca instrument de bază, se foloseste doar o cheie imbus, iar panourile de acoperire cu cleme şi fără şuruburi şi capacele de capat reduc timpul de instalare. 

Instrucţiuni de montaj sunt doar cu ilustrate şi fără cuvinte, inclusiv toate opţiunile, şi permit o montare practică şi rapidă. 


♦ Mult mai puternică şi mult mai uşor de folosit!

Deşi dimensiunile sunt similare cu cele ale modelului Levolan 60, noua glisanta Levolan 120 este proiectată pentru foi de uşă cu greutatea până la 120 kg.
Ca puncte forte ale acestui nou produs se remarcă protecţia antideraiere încorporată şi modul foarte simplu de montaj, prin faţă.
Datorită sistemului modular prin care este concepută, Levolan 120 se poate livra în kit-uri standard sau în seturi de montaj configurate individual. Un alt avantaj al sistemului modular este folosirea multor repere care intră şi în componenţa sistemului de uşi glisante Levolan 60. … click detalii

fly_usi_glisante_levolan_geze_2018

geze_logo_small_2018

 

 

Detalii şi informaţii suplimentare:
GEZE România
tel: +40 (0) 212 507 750, Fax: +40 (0) 316 201 258
www.geze.ro , office-romania@geze.com

coperta_catalog_levolan
Catalog uşi glisante LEVOLAN

coperta_catalog_usi_glisante_geze_2018
Catalog gamă uşi glisante GEZE