Meniu principal

GEZE, prezent la târgul FENSTERBAU FRONTALE 2016

GEZE_FENSTERBAU_FRONTALE

Comunicat de presă, Geze România, 10 februarie 2016

Compania GEZE prezintă anul acesta, în cadrul celui mai mare târg de construcții, Fensterbau Frontale, soluții inovatoare care îmbunătățesc semnificativ spațiile rezidențiale şi de birouri din clădirile moderne, făcându-le mai sigure, prin gruparea lor în trei categorii: soluții profesionale, rezidențiale şi de service. Acestea includ noi soluții de interfață pentru integrarea produselor în standardele de comunicare folosite pentru sistemul tehnologic al clădirilor (KNX şi BACnet), precum şi pentru tehnologia ferestrelor, a sistemelor automate de uşi, tehnologia pentru uşi şi servicii de mentenanță, cum ar fi software-ul pentru îmbunătățirea planificării siguranței.

GEZE_FENSTERBAU _FRONTALE_stand

Soluții profesionale: soluții inovatoare pentru clădiri inteligente

GEZE prezintă două module de interfață pentru rețelele inteligente de construcție, care pot fi uşor integrate ȋn protocoalele KNX şi BACnet. Ȋn domeniul tehnologiei pentru ferestre, modulul de interfață al casetei IQ KNX permite controlul, ventilația naturală şi încorporarea directă a unităților de ferestrele GEZE IQ ȋn sistemele de construcție KNX.

Soluții rezidențiale: combinația perfectă ȋntre putere, confort şi design

Punctul forte ȋn sectorul soluțiilor rezidențiale este amortizorul pentru uşi GEZE ActiveStop. Acesta oferă un nivel mult mai mare de confort şi sentimentul de spațiu mai larg.

Soluții de service: perfecte pentru fiecare cerință

Fie că este vorba de modul rapid de instalare sau de asistența de planificare, GEZE este specializat ȋn furnizarea de servicii personalizate.

Comunicatul complet poate fi citit aici.