Meniu principal

GEZE lansează noi soluții automatizate și integrate, pentru clădiri controlate inteligent

GEZE_Cockpit

GEZE, lider în sisteme premium de acţionare a uşilor, a ferestrelor şi a tehnologiei de siguranţă, a lansat în cadrul târgului Fensterbau Frontale, de la Nuremberg, o serie de soluţii inovatoare de management şi interconectare a clădirii, prin care uşile, ferestrele şi sistemele de siguranţă să fie integrate şi monitorizate într-o singură reţea. Printre noutăţi se numără GEZE Cockpit, GEZE ActiveStop, Powerturn F/R-IS/TS, Slimchain 230V.

GEZE Cockpit este unul dintre cele mai importante noutăţi prezentate în cadrul târgului, întrucât devine centrul de vizualizare, monitorizare şi de control al sistemelor GEZE. Datorită reţelei integrate în clădirile inteligente, GEZE Cockpit oferă noi posibilităţi pentru o funcţionare în siguranţă, optimizând, în acelaşi timp, funcţionalităţile şi consumul de energie. Acesta poate fi folosit ca un sistem independent de automatizare a clădirii sau poate fi integrat într-un sistem de control al clădirilor de clasa A.

Soluţii inteligente pentru ferestre şi uşi
Noua versiune a sistemului de acţionare a uşilor batante Powerturn F/ R-IS/ TS, conectată la sistemul Cockpit şi controlată la nivel central, este o soluţie multifuncţională, unică şi completă, cu un canat de uşă automat şi manual. Sistemul de uşi cu noul Powerturn combină funcționarea şi monitorizarea de la distanţă cu liniştea unei uşi securizate, protecţia pentru ieşirea de urgenţă, protecția împotriva incendiilor şi rezistența la furt.

În cadrul târgului, GEZE prezintă şi modalitatea de punere în funcţiune a ferestrelor de faţadă, din gama de acţionare IQ, cu noua generaţie de motoare cu lanţ Slimchain 230V deosebit de subţiri, care permit o instalare mult mai rapidă şi mai uşoară. Modulul de interfaţă KNX, din sistemul IQ, permite conectarea ferestrelor într-un sistem de clădiri KNX, dar şi monitorizarea şi gestionarea acestora într-un mod inteligent, creând faţade care se adaptează la climă şi care permit o ventilare naturală controlată.

Comunicatul complet este disponibil aici