Meniu principal

GEZE integrează produse premium în cadrul proiectului architectural Hilton Garden Inn Old Town, Bucureşti

geze_hilton_garden_inn_comunicat

București, 28 februarie 2018

GEZE România, liderul în sisteme premium de acţionare a uşilor, a ferestrelor şi a tehnologiei de siguranţă, aduce pe piaţa locală un produs special din gama sa, uşa circulară SCR, montată în cadrul proiectului Hilton Garden Inn, din Bucureşti. În completarea planului arhitectural, compania integrează tehnologiile de ultimă generaţie din gama sa de accesorii pentru uşi, de la vârfurile gamei de amortizoare la automatizările pentru uşi batante Ecturn.

Recomandarea consultanţilor GEZE, de a integra uşa circulară SCR în design-ul hotelului Hilton Garden Inn, a oferit posibilitatea unui acces facil pentru oaspeţi şi angajaţi, îmbinând funcţionalitatea cu elemente de design.

„Proiectul cu hotelul Hilton Garden Inn a fost pentru noi cel mai provocator din ultima perioadă, însă am reuşit să răspundem pozitiv aşteptărilor clientului nostru şi, mai mult decât atât, am dus calitatea la un nou standard, aplicând cele mai revoluţionare produse din portofoliul nostru. În acest proiect, colaborarea dintre beneficiar, arhitect, constructor și consultanţii GEZE a dus la alegerea unei soluții ideale şi sperăm să mai avem astfel de proiecte în România, în care să punem accentul pe design şi inovaţie” a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE România.

HILTON_GEZE_exterior

Comunicatul complet este disponibil aici