Meniu principal

GEZE echipează Prima Shops Oradea cu cele mai avansate sisteme de uşi glisante antiefracţie

GEZE_Prima_Shops_Oradea

Comunicat presă, 29 mai 2017

GEZE România, liderul în sisteme premium de acţionare a uşilor, a ferestrelor şi a tehnologiei de siguranţă, a echipat cea mai recentă galerie comercială – Prima Shops Oradea – cu uşi glisante Slimdrive SL RC2 cu clasă antiefracţie RC2, performante şi cu design minimalist, construite şi adaptate traficului specific centrelor comerciale.
”Propunerea consultanţilor noştri pentru acest sistem de uşi vine ca răspuns la noile cerinţe pentru soluţii profesioniste, integrate, cu performanţe tehnice, dar şi estetice. Uşile GEZE Slimdrive SL RC2 livrate pentru Prima Shops Oradea sunt special concepute şi recomandate pentru acest tip de proiect, fiind cele mai avansate sisteme de uşi glisante din portofoliul nostru. Acest tip de produse denotă preocuparea beneficiarului pentru soluţii de calitate şi ne bucurăm că Prima Shops Oradea beneficiază de cele mai noi tehnologii”, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE România.

GEZE_Prima_Shops_Oradea_cadru

Cu un aspect elegant şi modern, uşile glisante devin o parte principală în proiectele arhitecturale contemporane datorită eficienţei funcţionale şi a spaţiului redus ocupat. În plus, utilizarea sticlei în realizarea acestora permite accesul luminii naturale şi îndeplinirea criteriilor optice, des întâlnite în centrele comerciale. Versiunea din seria de acţionări ale gamei Slimdrive se remarcă prin înălţimea de construcție de numai 7 centimetri, ce oferă posibilităţi de aplicare variate, dar şi o adaptabilitate în orice tip de arhitectură a clădirii.

 

Comunicatul complet GEZE România este disponibil aici