Meniu principal

GEZE ActiveStop – pentru deschiderea și închiderea controlată a ușilor batante de interior

 

geze_activestop_banner_front

GEZE, lider în soluții premium de acționare a uşilor, a ferestrelor şi a tehnologiei de siguranţă, prezintă un nou sistem inteligent care asigură deschiderea și închiderea controlată a ușilor batante de interior. Astfel, amortizorul GEZE ActiveStop face ca intrarea într-o încăpere să fie mai ușoară și mai confortabilă ca niciodată, iar pereții, obiectele din jur și chiar ușa să fie protejate. Fie că sunt folosite la ușile glisante sau chiar la ușile de interior, amortizoarele fac viața mai ușoară locuitorilor și transmit întotdeauna senzația de confort și înaltă calitate.

 

ActiveStop_GEZE_front


Soluţia perfectă – sistemul GEZE ActiveStop

O soluţie inteligentă și inovatoare reprezentată de noua versiune de amortizoare din gama GEZE ActiveStop. Sistemul asigură o interacţiune confortabilă în care deschiderea şi închiderea uşilor batante de interior este controlată şi silenţioasă, oferind posibilitatea menţinerii uşii în poziții variabile. Datorită adâncimii de integrare cu valori minime, amortizorul îndeplineşte cele mai stricte cerinţe de proiectare, iar astfel devine invizibil în aproape orice foaie de uşă. Iar uşurinţa la instalare a sistemului de amortizare GEZE ActiveStop a fost demonstrată direct, chiar la standul din cadrul târgului Fensterbau Frontale 2018.activestop_geze_detaliu

Domenii de aplicare

 • Uși de interior din lemn sau din sticlă
 • Greutatea maximă foii de ușă pentru o funcționare optimă până la 45 kg
 • Lățimea foii de ușă de max. 1100 mm
 • Grosimea foii ușii din lemn de la 38 mm
 • Balama de ușă montate pe stânga sau pe dreapta
 • Tipul de instalare este ascuns

Caracteristicile produsului

 • Amortizarea și închiderea ușii pornind de la aproximativ 25°
 • Direcția de deschidere – pornind de la aproximativ 60°
 • Lungime liberă a poziției ușii selectabile liber între 25° și 60°
 • Unghiul de deschidere a ușii reglabil în mod continuu între 80° și 140°
 • Puterea de amortizare poate fi reglabilă utilizând o supapă
 • Protecție împotriva suprasolicitării cu supapă de siguranță integrată
 • Sistem de blocare inclus la livrare, în funcție de dorințele clienților sau de utilizarea ușilor
 • Finisaj standard argint
 • Funcționare fără întreținere specială

geze_activestop_dimensiuni

GEZE_ActiveStop_detaliu

GEZE_ActiveStop_premiu_2017GEZE ActiveStop a primit distincţia de Argint la Focus Open 2017

GEZE, lider în soluţii premium de acţionare a uşilor, a ferestrelor şi a tehnologiei de siguranţă, se remarcă cu noua versiune pentru GEZE ActiveStop şi îşi reconfirmă calitatea designului prin câştigarea distincţiei de Argint în cadrul ediţiei 2017 a Design Center Baden Württemberg – Focus Open. Produsul este expus până pe 22 noiembrie 2017 în cadrul expoziţiei „MIK Museum Information Kunst” din Ludwigsburg, Germania.

Noua caracteristică de montare pe cadrul uşii, precum şi calitatea designului sunt punctele centrale ale premiului prestigios. Datorită adâncimii de integrare cu valori minime, GEZE ActiveStop îndeplineşte cele mai stricte cerinţe de proiectare, iar astfel, devine invizibil în aproape orice foaie de uşă. GEZE ActiveStop este o soluţie inteligentă şi inovatoare ce asigură deschiderea şi închiderea controlată şi silenţioasă a uşii batante de interior, iar beneficiile îl fac să ocupe detaşat o poziţie de vârf în categoria „Living” din cadrul Focus Open 2017.


Oprire lină – blocare facilă – închidere silenţioasă

ActiveStop permite renunţarea la opritoarele de pardoseală clasice întrucât opreşte uşa la timp şi împiedică avariile sau semnele inestetice de pe pereţi sau mobilier. În plus, indiferent de puterea de împingere, sistemul deschide uşa în condiţii optime şi în mod independent, până în poziţia de menţinere, care poate fi ajustată în orice punct între 80 și 140 de grade.
Datorită amortizării active, uşa se închide încet, în linişte, de la aproximativ 25 de grade şi previne închiderile zgomotoase, accidentele sau rănirile deranjante. Totodată, noua soluţie GEZE ActiveStop ține uşa închisă în condiții de siguranţă astfel încât se poate renunţa complet la dispozitivele de blocare, iar uşile „se mişcă liber” între 25 și 60 de grade.

Informaţii şi detalii complete sunt disponibile pe site-ul special GEZE ActiveStop

 


geze_logo_small_2018

 

 

Detalii şi informaţii suplimentare:
GEZE România
tel: +40 (0) 212 507 750, Fax: +40 (0) 316 201 258
www.geze.ro , office-romania@geze.com

coperta_activestop_catalog_prezentare
Catalog prezentare ActiveStop

coperta_geze_activestop_brosura_produs
ActiveStop – catalog de produs