Meniu principal

GEZE Active Stop, pentru un control deplin al uşilor batante de interior

GEZE_ActiveStop_amortizor_2018

Printre produsele prezentate in standul GEZE de la târgul Fenster Frontale 2018 se regaseste şi GEZE ActiveStop, un sistem care asigură o interacţiune confortabilă prin care deschiderea şi închiderea uşilor batante de interior, mişcarea fiind complet controlată şi silenţioasă, oferind posibilitatea menţinerii uşii în poziții variabile.

GEZE ActiveStop face ca o intrare într-o încăpere să fie mai ușoară și mai confortabilă ca niciodată, iar pereții, obiectele din jur și chiar ușa să fie protejate.

Amortizorul de ușă GEZE ActiveStop având o lățime de doar 28 mm, se integrează aproape invizibil, cu o frezare minimă în foaia de ușă. Indiferent de puterea de împingere, sistemul deschide ușa în condiții de siguranță și în mod independent, până în poziția de menținere, care poate fi ajustată în orice punct între 60° și 140°.

new_door_control_activestop_geze

În plus, amortizorul permite renunțarea la opritoarele clasice întrucât oprește ușa la timp și împiedică avariile sau semnele inestetice de pe pereți sau mobilier. Datorită amortizării active, ușa se închide încet, în liniște, de la aproximativ 25° și previne închiderile zgomotoase, incidentele sau rănirile deranjante. Totodată, noua soluție GEZE ActiveStop ține ușa închisă în condiții de siguranță astfel încât se poate renunța complet la dispozitivele de blocare. Astfel, ușile ”se mișcă liber” între 25° și 60°.

Informaţii şi detalii complete sunt disponibile pe pagina specială special GEZE ActiveStop