Meniu principal

GEZE a lansat noul site pentru clienții și partenerii săi

site_geze_2018

Potrivit oficialilor companiei, noul site www.geze.com/de este orientat direct către utilizatori, accentul fiind pus pe un contact mai strâns al companiei cu clienții și partenerii săi, aceștia beneficiind rapid de toate informațiile și serviciile puse la dispoziție de GEZE.
În acest moment este disponibilă doar în limbile germană și engleză, urmând ca ulterior să fie lansate și variantele naționale ale site-urile locale.

Pe noua pagină, informațiile sunt împărțite în grupe de produse și soluții, fiind completate cu exemple concrete de aplicații și proiecte în care acestea au fost utilizate. Această structură este susținută de un design modern și de cele mai noi tehnologii de proiectare ale site-urilor.

Un instrument special este bara laterală pentru căutare produse. Cu ajutorul acesteia se poate ajunge foarte ușor la produsul dorit, existând link-uri directe către site-uri specializate de produs.
Pentru documentația tehnică există o secțiune special dedicată de descărcare fișiere.

Secțiunea „Descoperă” invită utilizatorii să aprofundeze diverse subiecte și să exploreze întreaga lume GEZE. Pentru diverse sectoare, cum ar fi „green building”, „renovarea clădirilor” sau „protecția ferestrelor” problemele și soluțiile tehnice sunt prezentate pe larg, fiind însoțite de numeroase referințe internaționale.

www.geze.com/de