Meniu principal

GEZE a echipat mall-ul Vulcan Value Centre cu 20 de sisteme de uşi glisante

vulcan-value-centre-geze

Comunicat Geze România
Bucureşti, 6 noiembrie 2014

GEZE România, liderul în sisteme premium de acţionare a uşilor, a ferestrelor şi a tehnologiei de siguranţă, a furnizat în cel mai nou proiect comercial din Bucureşti – Vulcan Value Centre – 20 de uşi glisante automate, adaptate special traficului şi construcţiei căilor de evacuare specifice centrelor comerciale. Astfel, au fost montate două uşi telescopice GEZE Slimdrive SLT, 16 uşi glisante liniare GEZE Ecdrive şi două uşi glisante automate GEZE Slimdrive SL-BO, cu funcţie de break-out pentru căi de evacuare.

„Cu uşile glisante automate de la GEZE se pot îndeplini cele mai diverse cerinte de utilitate pentru o clădire. Pentru centrul comercial Vulcan, am urmărit să răspundem nevoilor de utilizare folosind sisteme de uşi glisante care să ofere confort, siguranţă şi design contemporan”, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE România.
???

Uşile glisante ocupă un spaţiu redus, sunt eficiente, elegante şi moderne. Versiunea din seria de acţionări GEZE Slimdrive cu o înălţime de numai 7 centimetri se potriveşte perfect în orice tip de arhitectură a clădirii şi oferă posibilităţi variate de montaj. În ceea ce priveşte sistemele GEZE Ecdrive, acestea oferă o soluţie rentabilă din punct de vedere economic fiind foarte fiabile sub aspectul funcţionalităţii.

Uşile glisante automate telescopice din gama premium GEZE Slimdrive SLT sunt prevăzute cu o acţionare performantă, care se adaptează perfect chiar şi în cele mai înguste faţade din sticlă, foile mobile cu cadru subţire şi elementele laterale oferind un aspect luminos şi transparent.

Uşile glisante liniare GEZE ECdrive înglobează tehnologie şi software de ultimă generaţie, astfel reprezentând o soluţie cu un raport preţ – calitate excelent pentru proiectele cu trafic intens. Sistemul GEZE Ecdrive poate fi oferit şi în varianta FR cu acţionare redundantă şi tehnologie cu două motoare rezistente la uzură fiind destinată echipării căilor de evacuare.

Versiunea specială GEZE Slimdrive SL-BO este un sistem Break-Out certificat pentru căi de evacuare destinat a fi instalat în cadrul proiectelor cu cerinţe de siguranţă ridicate, cum sunt centrele comerciale, hoteluri sau spitale.
Sistemele de uşi glisante automate furnizate în proiectul Vulcan sunt prevăzute cu un software inteligent putând fi astfel autoprogramabile, cu adaptare automată a comportamentului uşii la frecvenţa de circulare, conectabile la reţea şi integrabile în sistemele de management a clădirilor. Acumulatorul integrat permite deschiderea şi închiderea de urgenţă în cazul penelor de curent, iar sistemul este foarte silenţioas, cu rezistenta la uzură şi motor fără întreţinere.

GEZE România a mai furnizat uşi automate şi altor centre comerciale precum: Sun Plaza, Bucureşti Mall, Jolie Ville, Centru Comercial Titan, Dragonul Roşu, Centrul Comercial Crângaşi, Militari Shopping Center, Auchan Giuleşti.

Despre GEZE
Înfiinţată în 1863, compania GEZE GmbH se numără printre cei mai prolifici dezvoltatori şi producători de sisteme de acţionare a uşilor şi ferestrelor şi de tehnologie de siguranţă la nivel mondial. În prezent, grupul deţine 28 de subsidiare la nivel mondial, peste 2.500 de angajaţi şi o cifră de afaceri de 351 milioane de euro în anul financiar 2012/2013.
În România, GEZE este prezentă din 2004, funcţionând ca subsidiară independentă din anul 2010, cu o cifră de afaceri de aproximativ două milioane de euro.

GEZE oferă o gamă largă de produse formată din sisteme de automatizări pentru uşi batante, glisante şi rotative, construcţii din sticlă, instalaţii de evacuare a fumului şi a gazelor fierbinţi (RWA).

Pentru mai multe informaţii vă rugăm vizitaţi site-ul GEZE România: www.geze.ro.