Meniu principal

GEZE a echipat Aeroportul din Arad cu sisteme de uşi glisante automate ECdrive

aeroport_arad_usi_geze

Comunicat presa:Bucureşti, 21 aprilie 2016

 

GEZE România, subsidiara locală a companiei germane, a contribuit la modernizarea Aeroportului din Arad, prin furnizarea a șase sisteme de uși glisante automate ECdrive. Design-ul modern și funcționalitatea spațiului sunt completate de folosirea amortizoarelor hidraulice cu braț TS2000 și a celor cu șină de glisare TS3000, care asigură rezistență, confort și siguranță în orice situație.
”Ușile glisante reprezintă soluția ideală pentru modernizarea oricărui spațiu. Pentru Aeroportul din Arad am ales ECdrive, un sistem care îndeplinește toate criteriile estetice și totodată, este foarte fiabil sub aspectul funcționalității. De asemenea, pentru completarea performanțelor tehnice ale sistemului am furnizat amortizoare hidraulice cu braț și cu șină de glisare, acestea fiind responsabile de închiderea sigură și controlată a ușilor”, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE România.
Sistemul _GEZE ECdriveSistemul GEZE ECdrive este conceput pentru acționarea automată a ușilor glisante cu o greutate de până la 120 kg pe canat, asigurând fiabilitate în cele mai mici detalii. Materialele de înaltă calitate și echipamentul de comandă modern garantează performanțe înalte ale produsului. În plus, coeficientul de frecare redus și căruciorul cu autocurățare a rolei contribuie la funcționarea extrem de silențioasă a mecanismului. Design-ul sistemului ECdrive urmărește standardele GEZE, fiind conceput cu o carcasă rotunjită, care se remarcă printr-un aspect atrăgător.

Comunicatul complet Geze România este disponibil aici