Meniu principal

GEALAN România anunţă schimbări la nivelul conducerii: Sorin Dumitrescu este noul Managing Director al companiei

Gealan_Romania_comunicat_2018

Bucureşti, 16 aprilie – GEALAN Fenstersysteme GmbH Germania, unul dintre cei mai mari producători de sisteme de ferestre din PVC, anunţă schimbări la nivelul conducerii subsidiarei din România, începând cu data de 12.04.2018. Aurel VLAICU părăseşte compania, succesorul lui fiind Sorin DUMITRESCU, noul Managing Director GEALAN România, responsabil cu poziţionarea şi dezvoltarea companiei.

În plus, GEALAN România şi-a întărit considerabil echipa de vânzări pentru a putea oferi un suport cât mai bun clienţilor aflaţi într-un cadru concurenţial în schimbări constante.
Din 2014, GEALAN face parte din grupul VEKA, liderul pe plan global în domeniul pieţei de sisteme de ferestre din PVC, cu o cifră de afaceri de 1 miliard EUR.

Despre GEALAN România
Gealan România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de profile din PVC, este compania care produce, de peste 20 de ani, profile din PVC pentru uşi şi ferestre, folosind tehnologii germane conform celor mai stricte directive de calitate. În prezent, compania are aproape 100 de angajaţi şi colaborează cu peste 225 de firme partenere din întreaga ţară.

www.gealan.ro