Meniu principal

Gama completă de uși secţionale industriale din oferta Günther Tore România

usi_sectionale_industriale_gunther_tore

Günther Tore oferă o multitudine de modele și variante de uși secţionale împreună cu un pachet complet de servicii, de la faza de proiectare și consultanţă, până la montaj și întreţinere.

Dacă în trecut porţile și ușile industriale aveau doar funcţia de a închide accesul în clădiri, astăzi cerinţele depăsesc cu mult acest deziderat: design-ul, izolarea termică și fonică, finisajul, rezistenţa în timp sunt numai câteva dintre condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească niște uși secţionale de calitate.

Tradiţional, ușile secţionale Günther Tore au avut panouri sandwich cu grosimea de 45mm și feronerie din inox.
Gama s-a extins atât în ceea ce privește panourile ( acum există, în plus, și panouri de 40mm, cu 4 tipuri de decor exterior și 11 culori în gama standard ), cât și feroneria ( acum este disponibilă și feroneria zincată ).

Întregul proces de producţie al ușilor secţionale Günther Tore este complet automatizat, precizia de fabricaţie și viteza fiind la cel mai înalt nivel.
Ușile secţionale Gunther sunt realizate din materiale cu proprietăţi de anti-coroziune care asigură o funcţionare sigură și fiabilă a acestora pe tot parcursul ciclului de viaţă. În funcţie de model, acestea pot fi instalate în zone cu trafic intens, în zonele cu umiditate ridicată, în deschiderile de mari dimensiuni.

Domenii de utilizare: showroom-uri şi service-uri auto, depozite şi centre logistice, garaje pentru masini şi utilaje, fabrici şi unităţi de producţie, hangare pentru avioane mici şi elicoptere, depozite frigorifice

Modele de uşi secţionale industriale din portofoliul Günther Tore România

♦ ProTrend – o soluţie practică și economică
Uşi secţionale alcătuite din panouri sandwich cu grosimea de 40mm • balamale și suporți role din oțel galvanizat • dimensiunile maxime ale ușilor: 7000×6000 mm.
Ușile ProTrend sunt durabile și sigure: setul de livrare include protecție împotriva căderii panourilor la ruperea arcurilor, care este furnizată fără cost suplimentar.
usi_sectionale_industriale_ProTrend_gunther_tore

 

♦ ProPlus – eficienţă energetică sporită
Uşi secţionale sunt alcătuite din panouri sandwich cu grosimea de 45mm • balamale și suporți role din oțel inoxidabil • dimensiunile maxime ale ușilor: 8000×7000 mm.
Ușile ProPlus sunt perfect compatibile cu funcționarea în condiții de umiditate ridicată ( spălătorii de mașini, zone de coastă și zone industriale, etc. ) acestea putând fi dotate opțional și cu pachetul ,,Full inox”.
Balamalele și suporții de role din oțel inoxidabil asigură o rezistență ridicată la coroziune.
usi_sectionale_industriale_ProPlus_gunther_tore

O construcție elegantă din aluminiu, vitrată corespunde cerințelor moderne de design și asigură o izolație termică și fonică excelentă. Ușile panoramice reprezintă soluția perfectă pentru clădirile de birouri, showroom-urile de mașini și clădirile industriale.
♦ AluPro Panoramic – usi panoramice și funcționale
Panou panoramic cu grosimea de 45 mm • feronerie din oțel inoxidabil • dimensiunile maxime ale ușii: 7000×6000 mm • gamă variată de vitrări și opțiuni suplimentare. • 11 culori în gama standard
usi_sectionale_industriale_AluPro_gunther_tore

♦ AluTrend Panoramic – panoramice si economice
Panou panoramic cu grosimea de 40 mm • feronerie din oțel galvanizat • dimensiunile maxime ale ușii: 7000×6000 mm • este o soluția practică pentru multe tipuri de clădiri. • 10 culori în gama standard
usi_sectionale_industriale_AluTrend_gunther_tore

♦ AluTherm – uşi secţionale cu izolare termică eficientă
Panou panoramic cu grosimea de 45 mm • inserție transparentă cu geam dublu sau triplu • proprietățile de izolație termică sunt îmbunătățite cu 40% datorită profilelor din aluminiu cu rupere de punte termică • 4 culori în gama standard
usi_sectionale_industriale_Therm_gunther_tore

 

Detalii complete și informaţii tehnice despre ușile secţionale industriale Günther se pot afla accesând direct pagina specială, click aici

 

Günther Tore România
www.gunther-tore.ro