Meniu principal

G-U: ușa rotativă de mare capacitate model GGR

GU Automatic oferă cea mai înaltă calitate și siguranță verificată.

În cazul unui trafic intens de persoane sau când, din proiect, uşa rotativă se doreşte a fi şi cale de evacuare, soluţia oferită de compania germană G-U este uşa de mare capacitate GGR.
Aceast model de uşă este special concepută pentru un flux mare de persoane fiind recomandată pentru intrările în clădirile de tip office, aeroporturi ( datorită faptului că utilizatorii au în majoritatea cazurilor bagaje ), mall-uri şi supermarket-uri ( persoanele au cărucioare de cumpărături sau cărucioare pentru copii ) sau spitale unde există şi un trafic specific al persoanelor în scaune cu rotile.
usa_rotativa_gu_ggr_detaliuUşa este produsă în varianta cu 3 canaturi și în cea cu 4 canaturi; fiecare canat este segmentat în două și în regimul de funcționare normală este menținut deschis prin intermediul unor electromagneți. În caz de incendiu, al unei pene de curent sau la acționarea butonului de urgență, fixarea canaturilor va fi deblocată și acestea se vor pliate în jurul coloanei centrale, în direcția de evacuare.
g-u_escape_rute
Ca urmare a dimensiunilor mari, ușa este acționată complet automat, siguranţa persoanelor care o folosesc fiind dată de regletele cu contacte de siguranță pe canaturi, de multitudinea de senzori de protecție împotriva coliziunilor, precum și de senzorii prevăzuti pe montanți conform tuturor standardelor europene actuale

Caracteristicile ușii rotative de mare capacitate GGR de la G-U

  • Ideale pentru zonele cu un număr mare de vizitatori
  • Spaţiu generos de trecere, de exemplu, pentru cărucioare de cumpărături, cărucioare pentru copii, scaune cu rotile
  • Utilizare în  cadrul căile de evacuare și de salvare datorită canaturilor pliante
  • Blocare manuală pe timp de noapte
  • Blocare prin intermediul cremonelor pe canaturilor de ușă sau folosind mecanismul de blocare pentru noapte
Date tehnice
Dia­metrul interior3600 – 6200 mm
Înălţimea de treceremax. 2500 mm
Numărul de canaturi3 sau  4

Uşile rotative produse de G-U Automatic se caracterizează printr-o înaltă calitate şi fiabilitate, având toate agrementele si certificările conform standardelor europene aflate în vigoare; în România, una din clădirile echipate de subsidiara locală G-U România cu modelul de uşă rotativă de mare capacitate GGR este Green Court Corp B, această clădirea fiind certificată LEED Gold CS.
green_court_rotativa_GUgreen_court_rotativa_GU_1 green_court_rotativa_GU_2

Detalii suplimentare se pot obţine accesând site-ul G-U România www.g-u.ro  sau solicitând informaţii suplimentare / oferte de preţ la adresa de e-mail office@g-u.ro