Meniu principal

G-U: Sistemul de închidere Master Key Helius de la BKS

Securitate de la BKS – sistem cu cheie reversibilă, o tehnologie modernă pentru orice închidere rezidentială

Siguranţa are un nume sau, mai bine spus, este o marcă. BKS GmbH, membră a grupului de firme Gretsch-Unitas, reprezintă peste 100 de ani de experienţă în fabricarea sistemelor de închidere de înaltă calitate. De la dezvoltarea cilindrului rotund în anul 1938 şi până în prezent, BKS GmbH este unul dintre liderii în domeniul tehnologiei de închidere şi securităţii.
Sistemele de închidere de la BKS oferă soluții individuale, adaptate situației specifice, şi sunt realizate conform celor mai înalte standarde de calitate. Alegând un sistem de închidere Master Key de la BKS, este aleasa o opţiune pentru sisteme de închidere ultramoderne, cu diverse configuraţii şi funcţii. Numeroasele brevete şi certificate sunt dovada puterii inovatoare a tuturor produselor BKS.

Helius reprezintă sistemul ideal cu cheie reversibilă dacă se doreşte dotarea unei locuinţe sau case cu un sistem de închidere Master Key mecanic, comod, cu cheie identică. Astfel, cu o singură cheie se poate încuia uşa de la intrare, uşile intrărilor secundare şi uşa de la garaj. Pentru case multifamiliale se poate crea un mic sistem de închidere Master Key, în cadrul căruia diferitele chei sunt atribuite locuinţelor individuale.
key_master Indiferent pentru ce variantă pentru care se optează, sistemul Helius oferă întotdeauna posibilitatea extinderii ulterioare.

Avantajele produsului

■ Confort sporit la închidere
■ Posibilitatea introducerii cheii cu ambele părţi
■ Protecţie standard antilovire (picking)
■ Chei protejate prin brevet
■ Prindere sigură a urechii cheii
■ Funcţie de urgenţă şi de pericol, care împiedică blocarea prin chei introduse
■ Posibilitate de echipare ulterioară; sistemele de închidere Helius deja existente pot fi extinse fără probleme cu cilindri SE electronici cu buton

bks_helius
bks_keyCaracteristicile produsului

■ Cheie din alpaca prevăzută
cu caneluri pentru axă
■ Brevet valabil până în 2024

 

Securitate documentată – protecţie dovedită
Sistemele cu formulă de încuiere înregistrată de la BKS se livrează întotdeauna împreună cu cardul de securitate aferent. Cardul reprezintă dovada că sistemul este proprietatea dumneavoastră şi cuprinde toate datele necesare pentru comanda ulterioară de cilindri şi chei originale.
Cardurile de securitate BKS pot fi citite la distribuitorul autorizat.
bks_cards

 

Important! Sistemele Master Key Helius sunt personalizate şi furnizate de subsidiara locală G-U România, timpul de onorare a comenzilor fiind astfel scurtat iar gama de sisteme Master Key disponibilă cuprinde şi sisteme complexe, recomandate pentru clădirile office sau hoteluri.
GU-Romania

Mai multe detalii pe www.g-u.ro şi solicitări informaţii suplimentare la office@g-u.ro