Meniu principal

G-U România: sisteme inovative pentru închiderea uşilor de la BKS

GU_BKS_sisteme_inchidere_usi

Surplusul de siguranţă – o caracteristică de bază a produselor BKS!
Ca parte a grupului Gretch-Unitas ( G-U ), BKS GmbH se numără printre cele mai de succes companii din domeniul tehnologiei privind sistemele de închidere şi de siguranţă. Și există multe argumente pentru a dovedi acest lucru: sistemele de închidere produse de BKS oferă soluţii inovatoare şi adaptate tuturor cerinţelor şi sunt realizate conform celor mai înalte standarde de calitate, lucru dovedit de numeroase brevete şi certificate obtinute la nivel internaţional.
Indiferent dacă este aleasă o varianta electronică sau o varianta mecanică, dacă se doreşte echiparea unei clădiri noi sau se reechipează una existentă, odată alegerea unui sistem de chei master BKS, există posibilitatea selecţiei unui sistem modern, cu o multitudine de variante de funcţii şi dotări iar gradul mare de flexibilitate este foarte mare atât pentru sistemele şi tehnologiile actuale cât şi pentru cele care vor fi în viitor.
bks_gu_general

O firma de familie, 3 generaţii
Ca parte a grupului Gretsch-Unitas, BKS GmbH este una dintre companiile care este condusă deja de trei generaţii, de familia fondatoare. Responsabilitatea pentru o înalta calitate, economiile sustenabile ş loialitatea față de locaţia din Germania sunt astfel puternic ancorate în cultura companiei BKS.

Fabricat în Germania
De peste 80 de ani, broaştele şi cilindrii BKS se produc în fabrica-mamă din Velbert. Astăzi, aproximativ 630 de angajaţi produc zilnic piese în cinci domenii pe o suprafaţă de producţie de 60.000 m². De la produse premium până la cilindri standard simpli, totul se produce în propria fabrică.

100 de tradiţie
Siguranţa are o istorie îndelungată la BKS: fondată în 1903 și denumită după iniţialele numele celor doi fondatori Boge şi Kasten, precum şi după numele localităţii în care a fost înfiinţată Solingen,
BKS a reprezentat dintotdeauna întruchiparea conceptului de mai multă siguranţă.

BKS reprezintă un program complet şi inovator în domeniul siguranţei: de la cilindri sferici şi primul cilindru electronic şi primul control integrat SE al accesului din cadrul broaştei până la noua generaţie de sisteme de chei reversibile Janus şi la poziţia de lider în tehnologie pentru broaştele uşilor de evacuare – BKS stabileşte întotdeauna noi standarde în domeniu.

sisteme_bks_gama

Sistemele de închidere de la BKS oferă soluţii variate pentru asigurarea uşilor individuale şi pentru planificarea sistemelor de chei master moderne. Variantele mecanice, mecatronice şi electronice susţin confortul şi siguranţa şi se pot converti în sisteme solitare, dar şi în combinaţii mai complexe.

La BKS alegerea celor trei variante este extrem de flexibilă: se poate alege soluţia mecanică, mecatronică, electronică sau o combinaţie dintre acestea, sistemele  sunt perfect compatibile unul cu celălalt şi oferă astfel o flexibilitate maximă. 

Pentru mai multe informaţii catalogul cuprinzând sistemele de închidere BKS este disponibil şi în limba română – click aici

sisteme_inchidere_bks_gu_catalog_romana

www. g-u.ro