Meniu principal

G-U România: sistem cu cheie reversibilă Helius, tehnologie modernă pentru casa Dvs.!

cilindru_helius_bks_pagina

Siguranţa are un nume sau, mai bine spus, este o marcă. BKS GmbH, membră a grupului Gretsch-Unitas – peste 100 de ani de experienţă în fabricarea sistemelor de închidere de înaltă calitate.
De la dezvoltarea cilindrului rotund în anul 1938 şi până în prezent, BKS GmbH este unul dintre liderii în domeniul tehnologiei de închidere şi securităţii.

Sistemele de închidere de la BKS oferă soluții individuale, adaptate situației specifice, şi sunt realizate conform celor mai înalte standarde de calitate.
Helius este un sistem de închidere mic, dar eficient recomandat pentru case private şi locuinţe personale. Confortul sporit datorat tehnologiei cu cheie reversibilă şi protecţia standard anti-lovire (picking) face din Helius un sistem de închidere sigur şi ieftin pentru căminul dumneavoastră.
Sistemele de închidere deja existente pot fi extinse fără probleme şi, întrucât brevetul este valabil până în anul 2024, cilindrii Helius vă oferă o securitate fiabilă.

cilindri_helius_pini

Alegând un sistem de închidere Master Key de la BKS, vă exprimaţi opţiunea pentru sisteme de închidere ultramoderne, cu diverse configuraţii şi funcţii. Numeroasele brevete şi certificate sunt dovada puterii inovatoare a tuturor produselor BKS.

Helius reprezintă sistemul ideal cu cheie reversibilă dacă doriţi să vă dotaţi locuinţa sau casa cu un sistem de închidere Master Key mecanic, comod, cu cheie identică. Astfel, cu o singură cheie puteţi încuia uşa de la intrare, uşile intrărilor secundare şi uşa de la garaj. Pentru case multifamiliale puteţi crea un mic sistem de închidere Master Key, în cadrul căruia diferitele chei sunt atribuite locuinţelor individuale.
Indiferent pentru ce variantă optaţi. Sistemul Helius vă oferă întotdeauna posibilitatea extinderii ulterioare.

cilindru_helius_card

Sistemele cu formulă de încuiere înregistrată de la BKS se livrează întotdeauna împreună cu cardul de securitate aferent. Cardul reprezintă dovada că sistemul este proprietatea dumneavoastră şi cuprinde toate datele necesare pentru comanda ulterioară de cilindri şi chei originale.
Cardurile de securitate BKS pot fi citite la distribuitorul dumneavoastră autorizat.

Detalii şi informaţii suplimentare: G-U Ferrom România: www.g-u.ro,  office@g-u.ro