Meniu principal

G-U România: operator uşi batante DTR / DTR B

 

Performanţă înaltă pentru uşile standard şi uşile antifoc

După o istorie de succes de peste 100 de ani, G-U ( Gretsch­-Unitas ) este unul dintre producătorii importanți la nivel mondial în domeniul tehno­logiei fere­strelor și ușilor, sis­temelor de acces automate și sis­temelor de manage­ment al clădi­rilor.
Pentru o secu­ri­tate garantată a căilor de evacuare, pro­du­sele oferite de G-U pot constitui soluții ideale in cadrul unor sisteme inovatoare, cu o inter­corelare perfectă a funcțiilor. Toate sunt extrem de ușor de montat și pus în funcțiune – începând cu broaștele de panică (meca­nice, meca­tro­nice, cu acțio­nare moto­rizată sau cu radio­co­mandă inte­g­rată), trecând prin termi­nalele de la ușile de evacuare cu sis­teme de blo­care elec­trice și terminând cu ușile gli­s­ante montate pe căilor de evacuare.


♦ Acces liber şi confort chiar şi în zonele sensibile la zgomot

operator_usi_automate_gu_automatic

Operatorul batant electromecanic DTR este potrivit uşilor exterioare ale faţadelor şi uşilor interioare din aluminiu, lemn sau oţel. Pot fi automatizate usi noi sau deja existente.
Mai mult, operatorul electromecanic pentru uşi batante DTR este silenţios, ceea ce îl face ideal atât pentru zonele normale de acces cât şi pentru locaţiile care necesită un zgomot redus.

 Caracteristici şi avantaje

  • Operator batant electromecanic cu fiabilitate mare
  • Setabil în funcţie de presiunea vântului
  • Funcţia Push & Go poate fi activată
  • Pentru uşi antifoc clasa EN4 – EN6
  • Dispune de controller mecanic al secvenţei de închidere pentru uşile cu două canaturi
  • Remarcabil de silenţios – potrivit pentru locaţiile sensibile la zgomot
  • Conectabil cu: broască cu motor seria19, SECURY A-opener, închizătoare electrice şi senzori de siguranţă
  • Testat de catre TÜV şi certificat conform DIN 18650 / EN 1 6005 şi totodata aprobat de către DIBt pentru a fi folosit la uşile antifoc

montaj_operator_batanta_gu_2018tabel_caracteristici_operator_gu_2018

♦ Căi de evacuare fără obstacole

cale_evacuare_gu

Operatorii G-U pentru uşile batante asigură o închidere sigură și permit în acelaşi timp un acces confortabil prin intermediul senzorului de mișcare, a butonului de control sau prin sistemele de control acces.
Deblocarea în caz de panică și barele antipanică garantează faptul că o ieşirea fără obstacole va putea fi întotdeauna disponibilă.
Ușile de intrare pot deasemenea să profite de avantajele oferite de sistemele automate de acționare GU pentru ușile batante atunci când sunt combinate cu închiderile multipunct şi cu sisteme de protecție împotriva spargerilor.

open_doors_gu_2018

Închiderea uşilor in mod automat
În cazul ușile de protecție împotriva incendiului și a fumului este important ca aceste uşi să rămână închise pentru a delimita focul sau fumul. Cu toate acestea, uşile nu sunt încuiate şi permit ieşirea persoanelor din incintă.

deschidere_automata_guDeschiderea uşilor în mod automat
Aceasta operație de deschidere automată a uşilor este declanșat de un buton, sistemul de control acces sau de un senzor de prezență ( radar ).
Senzorii de siguranță împiedică foile de uşă să rănească sau lovească utilizatorii uşilor.

iesire_guEvacuarea de urgenţă
În situații de urgență uşile sunt acţionate automat, rămân deschise şi eliberează astfel traseele de evacuare pentru toţi cei aflati în interior.

♦ Cataloage – documentaţie tehnică operatori G-U pentru uşi batante

Fişă tehnică operator GU model DTR/DTR B pentru uşi batante
coperta_operator_gu_romana
Catalog gamă sisteme usi automate GU – uşi glisante, batante şi rotative
coperta_catalog_usi_automate_gu

Detalii suplimentare:G-U România: www.g-u.ro , office@g-u.ro