Meniu principal

G-U România: mânere WDL pentru uși con­form EN 1906 și EN 179

 

Mânerele  WDL ( Wartungsfreie Drücker Lagerung – mânere care nu necesită întreţinere) produse de BKS sunt recomandate pentru a fi montate pe uși cu regim de utilizare intensă, au un design atractiv și aplica­bili­tate lor este univer­sală, pentru orice tip de clădire.
Pro­du­sele sunt omo­logate nu numai con­form EN 1906, clasa 4, ci și con­form EN 179 pentru ușile cu pro­tecție împo­t­riva incendiilor și fumului cât și pentru uși de evacuare. serie_manere_wdl_gu

Realizate din oțel inoxidabil de înaltă cali­tate, mânerele sunt rezis­tente la coro­ziune și la abra­ziune, având o durată lungă de viață. Gama este compusă din şapte serii de modele.
Prin combi­narea cu dife­rite modele de butoane și forme ale şildurilor, se pot con­figura vari­ante individuale în funcţie de cerinţele specifice.


♦ Seriile de mânere WDL

RR_WDL_Belcanto_1
Mâner model Belcanto

RR_WDL_Belcanto_Panik_2
Mâner model Belcanto Panik

RR_WDL_Dirigent_3
Mâner model Dirigent

RR_WDL_Legato_4
Mâner model Legato

RR_WDL_Office-5
Mâner model Office

RR_WDL_Rondo_6
Mâner model Rondo

RR_WDL_Tremolo_7
Mâner model Tremolo
 

Important! – Mânerele BKS de securitate poate fi utilizate la intrarea în casă și la ușile de intrare în apartament. Toate modele de manere pot fi manevrate confortabil și fără nici un zgomot. Prin combinarea mânerelor cu diferite modele de butoane pentru ușă se pot crea propriile variante individuale.

Prin prinderea cu dispozitive de fixare robuste, mânerele se pot monta cu ușurință pe ușă, existând separat și o gama de accesorii speciale pentru protecţia cilindrului la găurire.

 

♦ Avantajele mânerelor WDL

  • Nu nece­sită întreţinere și lubri­fiere periodică
  • Mon­tare este rapidă, prin înca­strarea simpla a mânerului
  • Înşu­rubare completă, cu prinderi sigure
  • Recomandate pentru uşi din lemn ori oţel sau PVC; se pot monta la uşile antifoc, uşile antifum sau la uşile de evacuare

g_u_logo_small 

 

 

G-U FERROM COM S.R.L.
Str. Oxigenului 1B, Cernica, Ilfov,
telefon 031 402 56 55
e-mail: office@g-u.rocomenzi@g-u.ro
site:  www.g-u.ro

 

catalog_programme_gu_2018
Catalog general G-U 2018