Meniu principal

G-U România: gama completă de amortizoare pentru uşi

gama_amortizoare_gu_pagina

Compania germana G-U, unul dintre cei mai importanţi producători de amortizoare din lume, are în portofoliul sau o gama variata de amortizoare care se monteaza pe uşi sau în pardoseală precum şi soluţii speciale pentru sisteme de blocare pentru uşi cu unul şi două canaturi sau pentru conceptele de constructii mai sofisticate.
Pe lângă siguranţa şi fiabilitate în funcţionare, amortizoarele pentru uşi de la G-U se caracterizează şi printr-un design deosebit. Procesul de închidere este controlat hidraulic. Forţa şi viteza de închidere se reglează în funcţie de lăţimea şi greutatea foii de uşă.

Modele amortizoare G-U

Tip amortizorVersiunea sau greutatea  uşiiForţa de închidere conform EN 1154Recomandat pentru uşi antifoc sau antifum
Amortizoare care se montează pe usă
OTS 736cu şină3-6F
OTS 735cu şină2-5F
OTS 733cu şină3F
OTS 536cu braţ2-6F
OTS 430cu braţ2-5F
OTS 210cu braţ2/3/4
OTS 140cu brţt2/3/4
OTS 130cu braţ2/3/4F
Amortizoare îngropate
VTS 735cu şină3-5F
Amortizoare de pardoseală
UTS 60170 kg4
UTS 50120 kg3
UTS 42120 kg1-4
UTS 840120 kg3/4
Amortizoare laterale – integrate în falţ
2035-80 kg1-2
2450-140 kg2-3

Gama completă amortizoare G-U

 Amortizoare cu şină

Caracterizate prin flexibilitatea reglajului, amortizoarele cu şină de la G-U este soluţia adecvată pentru orice tip, lătime sau greutate a canatului uşii. Uşor de montat şi având o mare siguranţă de funcţionare, aceste amortizoare pot fi instalate atât pe partea cu balamale, cât şi pe cea opusă. Pot fi instalate şi pe uşi cu două canaturi; un regulator al ordinii de închidere a canaturilor integrat în şină ( invizibil ), asigură închiderea ordonată a canatului pasiv şi apoi a celui activ.
Amortizoarele cu şină de la G-U sunt testate conform EN 1154, fiind agrementate şi recomandate pentru montarea pe uşile de protecţie împotriva incendiilor şi fumului.

amortizoare_cu_sina_gu_foto

amortizoare_cu_brat_gu_foto_1

 Amortizoare cu braţ

Amortizoarele cu braţ de la G-U reprezintă echipamentul perfect pentru uşi interioare şi exterioare, precum şi pentru uşile de protecţie împotriva incendiilor şi fumului.

Sunt uşor de montat, flexibile şi permit reglajul vitezei şi forţei de închidere. Datorită gradului ridicat de siguranţă în funcţionare, aceste amortizoare pot fi instalate atât pe partea cu balamale, cât şi pe cea opusă. Ventilele termice garantează uniformitatea funcţiei de închidere în cazul variaţiilor temperaturii mediului exterior.


Amortizoare îngropate

Sunt recomandate pentru proiectele cu cerinţe estetice mai înalte, în spaţiile inte­rioare: amor­tizoarele îngro­pate se mon­tează în foaia ușii și îndepli­nesc astfel cele mai exi­gente cerințe cu privire la design și funcțio­nali­tate.
Toate amor­tizoarele GU îngro­pate se utilizează la ușile care se deschid pe stânga sau pe dreapta, fiind ade­cvate pentru un mon­taj rapid și efici­ent.
Mon­tate invizibil în foaia ușii, amor­tizorul și șina de glisare rămân ascunse când ușa este închisă.

amortizoare_ingropate_gu_foto

amortizoare_integrate in faltul_lateral_gu_foto

 Amortizoare de uşă integrate în falţ

Cu o forma unică pe piaţă, amortizoarele de uşă integrate în falţ de la G-U aduc laolaltă funcţionalitatea şi estetica.

Montate încastrate în falţ, amortizoarele sunt o prezentă discretă, lăsând uşa să iasă vizual în evidenţă doar prin designul său.

Amortizoarele pot fi montate în uşile interioare şi sunt complet integrate în faltul vertical al uşii, astfel încât privirea nu este stanjenită de nici o piesă de feronerie, nici chiar atunci când uşa este deschisă.


♦ Amortizoare de pardoseală

Estetica fără cusur: amortizoarele montate în pardoseală de la G-U sunt echipamentul în ton cu designul pentru uşile realizate integral din sticlă, dar şi pentru toate celelalte tipuri de uşi.
Datorită posibilităţilor flexibile de montare şi ajustare, sunt compatibile cu cele mai variate tipuri de uşi. Datorită lungimii lor constructive reduse, axelor şi prelungitoarelor cu inserţie, pot fi montate pe numeroase tipuri de pardoseli.
Lungimea, lăţimea şi înălţimea spaţiului dintre carcasa amortizorului şi casetă de ciment pot fi flexibil ajustate, ceea ce facilitează montarea şi reglajul uşii.

amortizoare_pardoseala_gu_foto

sisteme_blocare_amortizoare_gu_foto

 Sistem de blocare pe poziţie

Foarte importante în protecţia antiincendiu: sistemele de blocare în poziţie sunt dispozitive sau combinaţii de dispozitive care menţin uşile în poziţie permanent deschisă şi le închid automat în caz de urgenţă.
Declanşarea are loc automat, prin intermediul detectoarelor de fum, sau manual, prin acţionarea unei taste. Sistemele de blocare în poziţie de la G-U îndeplinesc funcţia de detecţie a fumului, declanşarea alarmei şi închidere rapidă, securizată, a uşilor în eventualitatea unui incendiu. Un sistem de blocare este format cel puţin dintr-un detector de incendiu, un dispozitiv de declanşare, un dispozitiv de blocare în poziţia deschis, o sursă de alimentare cu energie, o tastă de declanşare manuală, şi un dispozitiv de închidere a uşii conform EN 1154.


amortizoare_gu_gallery

g_u_logo_small

 

 

 

G-U FERROM COM S.R.L.
Str. Oxigenului 1B, Cernica, Ilfov,
telefon 031 402 56 55
e-mail: office@g-u.ro, comenzi@g-u.ro
site:  www.g-u.ro

flayer_amortizoare_GU
Flayer amortizoare seria OTS 73X

coperta_catalog_amortizoare_proiecte_2018
Catalog amortizoare G-U 2018