Meniu principal

G-U: confort, siguranţă şi tehnologie de vârf la uşa culisant-liftantă automată HS ePower

usa_culisant_liftanta_hs_epower_gu

Uşile culisante de terasă, cu dimensiuni din ce în ce mai mari, au devenit elemente obligatorii care echipeaza noile construcţii, fiind în topul opţiunilor pentru cei care doresc proiecte moderne şi sofisticate.

Cu suprafeţe vitrate mari, cu profile din ce în ce mai subţiri, toate aceste modele de uşi culisant-liftante de terasă au o mare problemă: greutatea foilor, care de multe ori depăşeşte şi 300 de kg, face dificilă deschiderea şi închiderea manuală, fiind chiar o problemă serioasă în cazul montajului într-o clădire rezidenţială.
logo_gu_hs_epower
O rezolvarea a acestei probleme o constituie soluţia specialiştilor de la Gretsch-Unitas ( G-U ) care au conceput modelul HS ePOWER – o combinaţie între o glisantă-liftantă, o unitate de automatizare şi un prag fără obstacole – fiind astfel posibilă o operare confortabilă şi sigură, fără nici un efort, fiind certificată ca fiind fără bariere, conform DIN 18040.

HS_ePower_exterior

Sistemul HS ePOWER poate fi utilizat pentru tâmplăriile din lemn, plastic sau aluminiu, gradul ridicat de izolare termică şi fonică recomandând-ul inclusiv pentru casele pasive.
Acţionarea uşii se poate face de la un mic panou de comandă aplicat pe unul din profilele uşii, folosind telecomanda, existând şi varianta de a fi integrată într-un sistem complex de automatizare a casei, gestionat prin smart-phone.

Catalog prezentare în limba germană, click aici

www.g-u.com/RO
G-U FERROM COM SRL
telefon 031 402 56 55, e-mail: office@g-u.rocomenzi@g-u.ro