Meniu principal

Finisaje noi pentru mânerele Grint și Kuki de la Mandelli 1953

Mandelli1953_Grint_finisaj_Grafite

Mânere premium, doar din alamă, încă din 1953

De peste 60 de ani Mandelli 1953 produce în atelierele sale din Brianza mânere pentru uşi de interior din gama premium fiind una din puţinele companii din domeniu care au un fluxul de producţie aproape complet integrat. Executate doar din alamă care este achiziţionată sub formă de bare, mânerele sunt turnate în fabrică, singura activitate automatizată fiind cromarea şi marcarea: în rest, toate operaţiunile de la lustruire până la ultima finisare sunt realizate manual de către angajaţi specializaţi. 
Mânerele Mandelli sunt prezente într-un număr foarte mare de showroom-uri de uşi, aceste nefiind doar un produs de o calitate excelentă ci reprezintă şi o adevarată cultură a obiectelor de design şi o dovadă a măiestrie italiene

Grint de Mandelli iese în evidență prin procesele de producție rafinate ale gravării de suprafață.
Există două versiuni pentru acest model: Grint I are în partea de prindere a mânerului o zonă cu incizii regulate sferice, în timp ce modelul Grint K, printr-un proces de zgâriere, este caracterizat printr-o decorarea croșetată.
Mânerele sunt disponibile cu finisaj auriu și crom satinat, cu finisaj nichel sau satinat și, recent, într-un nou şi elegant finisajul grafit.

Modelul de mâner Kuki, cu liniile sale curgătoare este destinat să înfrumusețeze spaţiile clasice dar se poate combina, prin contrast, şi cu un mobilier având un design mai modern.
Este disponibil în mai multe finisaje de înaltă calitate: auriu și cromat, satinat sau lucios, grafit și MBR, acesta din urmă fiind un finisaj unic realizat de Mandelli 1953, caracterizat prin culoarea unui bronz special, cu umbre.

Mandelli1953_Kuki_finisaje_2018

Finisajul MBR are la baza tratamentul vitrificat Fluxcoating, dezvoltat de centrul de cercetare și dezvoltare al companiei şi reprezintă o acoperire capabilă să îmbunătățească calitățile estetice ale alamei și să mențină neschimbat în timp suprafaţa acesteia. Procesul constă într-o serie de acțiuni pregătitoare și acoperirea ulterioară cu rășini speciale. Rezultatul este o mare rezistență a mânerului la intemperii, impact și abraziune.

Mai multe modele şi detalii despre mânerele Mandelli puteți afla accesând pagina specială, click aici

Mandelli – reprezentant România – Dana Comşa
Birou Bucureşti, telefon 0743 228 344
e-mail: comsadana@gmail.comwww.mandelli.it

Sursa info si foto: www.porte&finestre.it