Meniu principal

Feronerie pentru obloane de la AGB

feronerie_abaco_obloane_agb

Obloanele pentru ferestre şi uşi reprezintă una din opţiunile recomandate atunci când se doreşte asigurarea intimităţii sau securităţii unui spaţiu rezidenţial, având în acelaşi timp şi un anumit grad de protecţie termică.
Pe lângă acest rol de siguranţă, obloanele au şi un rol estetic, fiind considerate elemente utile care pot personaliza în mod elegant orice faţadă rezidenţială.
Simple sau complexe, cu lamele fixe sau reglabile, confecţionate din lemn sau aluminiu, imitând furnirul lemnului sau în culori mai îndrăzneţe, obloanele adaugă întotdeauna un plus de eleganţă oricărei case.

Pentru cei interesaţi, compania italiană AGB pune la dispoziţie, sub numele ABACO, o gamă completă de feronerie pentru obloane, produse proiectate special pentru a satisface toate exigenţele şi acoperind constructiv şi funcţional aproape orice tipologie constructivă de oblon.

oblon_interior_abaco

● Spagnolete mari, medii sau mici şi tijă de închidere.
● Pivot cu bază largă reglabil pe înălţime, disponibil in 4 dimensiuni
● Balama reglabilă aruncătoare. Corpul balamalei este unic şi ambidextru şi poate fi utilizată pentru toate tipologiile, în cazul sistemelor cu falţ, fără falţ şi suprapuse; este disponibilă în patru dimensiuni.
● Colţare, plăcuţe centrale

Feroneria pentru obloane AGB beneficiază de finisajul special Powerage, în culorile negru şi argintiu. Powerage este produs în urma colaborării cu instituţii de cercetare universitară şi are la bază o  tehnologie dezvoltată de unul dintre cei mai mari producători de vopseluri din lume.

Catalog prezentare feronerie obloane ABACO – AGB, click aici

 

Informaţii şi detalii tehnice complete – reprezentant AGB în România:
Dana Comşa comsadana@gmail.com, mobil 0743 228 344