Meniu principal

Feroneria Prod Arad, o nouă siglă și două aniversări în 2019

logo_nou_2019_feroneria_arad

Anul 2019 are o semnificație aparte pentru cunoscutul producător Feroneria Prod din Arad. În acest an, cel mai vechi producător de feronerie din România aniversează 95 de ani de activitate iar Grupul ISEO, din care face parte din 2008, sărbătorește 50 de ani de existență. 
Importanța evenimentului este marcata si prin „o noua haina” – o nouă siglă, în ton cu identitatea de brand a grupului din care face parte

Înființată în anul 1924, Feroneria Prod este unul dintre cele mai vechi și puternice branduri din România în domeniul producției de feronerie, companie ce de-a lungul timpului a devenit cel mai puternic jucător din țară pe acest segment de producție.

Pe lângă tradiția companiei arădene și experiența de aproape un secol în producția de feronerie pentru uși și mobilier, această poziționare pe piață a societății se datorează și faptului că, începând din 2008, grupul ISEO a devenit acționar al companiei. Ulterior, producătorul italian de broaște, cilindri și lacăte, pe piață încă din 1969, a achiziționat Feroneria Prod în anul 2014.

Puternic orientat către piața internațională, grupul ISEO s-a extins la nivel global prin companiile care fac parte din acesta. Totodată, grupul cuprinde companii sinergetice care își păstrează propriul staff de management, specializarea, antreprenoriatul și companiile de producție.

Această organizare permite ISEO să ofere o gamă largă de produse și servicii de calitate, în prezent grupul fiind recunoscut pentru crearea și producția sistemelor de acces controlate prin dispozitive mobile, potrivite pentru a menține siguranța casei și a companiei, prin intermediul celor mai accesibile dispozitive.

www.feroneria.ro