Meniu principal

Ferestrele glisante antiefracţie acţionate electric de la Vertical Design

ferestre_electrice_vertical_design

Ferestrele glisante, cu deschidere controlată electric, reprezintă una dintre cele mai ergonomice soluţii existente pe piaţă, cu aplicaţii în special în mediile în care securitatea este prioritară: instituţii publice, ghisee bănci, receptii, spitale, secţii de poliţie, farmacii, case de schimb valutar, restaurante etc.
Ferestrele operate electric se realizează la comandă, în funcţie de specificaţiile proiectului şi se remarcă printr-un design unic şi o estetica deosebită conferită de profilele discrete şi sticla securizată.

În funcţie de modul de deschidere, sunt disponibile două sisteme de control:

  • un sistem electromecanic potrivit pentru ferestrele glisante de mici dimensiuni şi cu o greutate redusă.
  • un sistem avansat, controlat prin software, potrivit pentru ferestrele de dimensiuni medii şi mari. Principalele avantaje ale acestuia rezidă din glisarea soft, ce determină prelungirea duratei de viaţă a produselor şi reducerea costurilor aferente mentenanţei.

Pachetul standard pentru acest sistem include ajustarea vitezei de deschidere şi de frânare, închiderea automată în cazul în care sistemele de alarme (incediu, furt etc.) se activează, temporizator cu timpul rămas până la închiderea ferestrei, deschiderea până la o poziţie stabilită (de exemplu până la 200 mm), conectarea la alte sisteme.
Ferestre_anti-efractie_vertical_design_1Ambele variante de deschidere pot fi echipate şi cu baterie, utilă în cazul penelor de curent.
De asemenea, în dotările standard, ferestrele sunt controlate prin buton HOLD TO RUN ce asigură deschiderea doar cât timp acesta este apăsat.
Ferestrele pot fi prevăzute şi cu butoane one-touch – o singură apăsare este suficientă pentru ca fereastra să culiseze până la deschiderea maximă sau până când butonul este atins din nou.
ferestre_antiefractie_detaliu

Produse disponibile:

  1. Ferestre cu deschidere orizontală pentru interior – compuse dintr-un cadru de aluminiu şi sticlă securizată sau laminată de 6 mm (varianta standard). Opţional, pot fi prevăzute cu sticlă de până la 20 mm, sticlă rezistenta la impact – clasa P6B. Profilele din aluminiu pot fi vopsite electrostatic sau anodizate. Viteza de deschidere este de aprox. 200 mm/sec. 
  1. Ferestre securizate cu deschidere orizontală, prevăzute cu sticlă laminată de 8 mm şi profile slim. Opţional, se pot echipa cu sticlă laminată clasa P2A de 8.76 mm pentru protecţie sporită împotriva vandalismului sau sticlă de 9 mm cu proprietăţi de izolare fonică. 
  1. Ferestre antiefracţie pentru interior sau exterior, cu ramă din oţel sau oţel inoxidabil, special concepute pentru rezistenţă la impact. Acestea pot fi prevăzute cu sticlă laminată cu grosime începând de la 6 mm până la sticlă rezistentă la gloanţe de 75 mm. Acest model de fereastră este în mod automat blocată în poziţia închis şi poate fi controlat din buton de tip hold to run. 
  1. Ferestre securizate glisante pe verticală, ce pot fi echipate în varianta standard cu sticlă de 6 mm sau, opţional, cu sticlă laminată de 8.76 mm – clasa de rezistenţă P2A, 14mm – clasa de rezistenţă P6B, sticlă rezistentă la impact sau geam termoizolant pentru aplicaţii la exterior.
    Acest model poate încorpora o singură secţiune glisantă sau două dacă se doreşte maximizarea spaţiului de deschidere.  
  1. Ferestre glisante pe verticală pentru deschideri mari, potrivite atât pentru instalarea la interior, cât şi pentru exterior. Cadrul de aluminiu al ferestrelor poate fi prevăzut cu sticlă izolantă sau sticlă securizată cu grosimea de până la 20 mm. Acest model poate fi compus din două sau mai multe secţiuni mobile. În varianta standard, această fereastră este echipată cu geam termoizolant şi sistem de siguranţă ce suportă o greutate a sticlei de până la 150 de kg. Spre deosebire de modelele prezentate anterior, acest tip de fereastră poate fi operat şi manual. 
  1. Ferestre glisante pe verticală cu profile din aluminiu izolate termic, cu aplicaţii atât în interior, cât şi la exterior. Acest tip de ferestre poate fi echipat cu sticlă termoizolantă cu grosimea de până la 26 mm. Ca si modelul anterior, pot fi prevăzute cu una, doua, trei sau mai multe secţiuni mobile pentru a maximiza spaţiul deschis. Operarea ferestrei se poate face manual sau electric, atât de sus în jos, cât şi de jos în sus (varianta standard).

 

Detalii şi informaţii suplimentare: www.vertical.ro