Meniu principal

Fereastra inteligentă de la Oknoplast

smart_windows_oknoplast

Deși despre ideea de fereastră inteligentă cu ecran tactil se vorbeşte de ceva timp, însă doar de curând un astfel de produs a fost prezentat publicului şi este disponibil pentru cei interesaţi.
La târgul FENSTERBAU FRONTALE din acest an, compania poloneză Oknoplast a prezentat în standul său, noua fereastră Smart Windows. O adevărată revoluție în lumea tehnologiei și a designului, acest produs inovator, pe lângă funcţia de bază de fereastra ( permite trecerea luminii ), se comportă şi ca un ecran tactil inteligent. Datorită evoluţiilor la nivel tehnologic din ultimii ani, Smart Window face posibilă utilizarea suprafeței transparente de sticlă a ferestrei ca tabletă sau laptop și oferă astfel posibilitatea vizionării unui film sau navigării pe internet.

„Fereastra inteligentă este la dispoziţia utilizatorilor în orice moment al zilei”, spune Mike Zyrek, director de cercetare și dezvoltare Oknoplast. „Dimineața, ea vă va spune cum este vremea sau ce traseu să alegeti pentru evitarea traficului aglomerat, vă permite să comandați cumpărăturile de la distanță iar seara poate să ajute copiii la temele pentru şcoală. Ca să nu mai vorbim de faptul că, cu un singur click, înlocuiește vremea mohorâtă de afară cu un peisaj însorit sau magic sau afișează fața celui cu care vorbiţi pe Skype.”

 

www.oknoplast.com.pl