Meniu principal

FAAC – un business al bisericii

FAAC-Group

 … mai precis la bisericii catolice italiene, prin Arhidioceza din Bologna ( condusă de  Cardinalul Carlo Caffara ) care este proprietara 100% a acţiunilor grupului.
Arhidioceza din Bologna a devenit unic acţionar în urma încetării parteneriatului cu Somfy Franţa ( pus la punct la începutul anii ’90 ); singurele detalii cunoscute despre contractul semnat în luna mai a acestui an se referă la cedarea de către Somfy a celor 34% din acţiunile Faac şi la renunţarea  la cele 7,3% din acţiunile Somfy deţinute de Faac Group.
logo-faacConform ultimelor date transmise presei, Faac Group are peste 2.000 de angajaţi, 18 fabrici de producţie în 13 ţări, 35 de filiale în întreaga lume, 80 de distribuitori la nivel inţernational şi o cifră de afaceri la nivel global de 330 milioane de euro.

Şi dacă am scris despre Faac Group, nu putem să nu anunţăm şi faptul că ….

Luna viitoare compania va sărbători la Bologna, 50 de ani de la înfiinţarea ei de către Giuseppe Manini,

printr-o serie de evenimente care se vor desfăşura pe parcursul unei săptămâni ( 14-18 septembrie ).
faac hq
Vor fi peste 900 de invitaţi din întreaga lume inclusiv clienţi, angajaţi şi manageri de companii.
Programul va cuprinde o serie de întâlniri de afaceri, prezentări diverse şi momente de divertisment.
Lista de invitați include aproximativ două sute de clienții străini importanti și aproape patru sute dintre cei mai mari clienti italieni, din toate regiunile și toate sectoarele în care activează Faac Group.  La aceste persoane se vor adăuga încă trei sute de angajaţi Faac din mai multe tări, directori generali sau directori comerciali.

Sursa foto şi informaţii: Faac Group.