Meniu principal

Explorează interiorul centrelor comerciale folosind noul serviciu Indoor Google Map

afi_cotroceni_mall_google_maps_indoor

Serviciul Indoor Google Map este deja disponibil în România fiind deja implementat în câteva dintre mall-urile bucureştene şi la Aeroportul Timişoara. 
Folosind Indoor Google Maps, vizitatorii pot naviga uşor şi rapid în interiorul centrelor comerciale, direct de pe calculator sau de pe telefonul mobil, folosind informaţiile şi direcţiile de orientare oferite de aplicaţia Google.
Utilizatorii pot vizualiza planurile detaliate ale mall-urilor făcând zoom pe hartă şi pot selecta etajul dorit. Folosind serviciul Indoor Google Map se poate planifica vizita în centrul comercial,  se pot identifica mai uşor magazinele preferate, alegându-se zona de parcare mai aproape de magazinele sau spaţiile de relaxare preferate.
Aplicaţia este extrem de utilă si pentru firmele specializate în amenajarea spaţiilor comerciale, permiţând identificarea si monitorizarea completă a vitrinelor, a tipurilor de uşi, a sistemelor de inchidere instalate sau a căilor de acces.
afi_cotroceni_interior

În prezent, Indoor Google Maps este disponibil doar în câteva mall-uri, urmând ca la finalul acestui an serviciul să fie cu mult mai extins la nivel naţional. 

Sursa foto: Google Maps