Meniu principal

EXPERT SERVICE 24/7 lansează o linie de producție pentru tâmplăria din aluminiu

expert_service_tamplarie_aluminiu

Comunicat de presă Expert Service 24/7, 15 februarie 2016

Începând din ianuarie 2016, echipa Expert Service 24/7 vine în întâmpinarea nevoilor clienților și lansează o linie de productie pentru tâmplăria din aluminiu.

În cadrul acestei unitați se produc uși și ferestre cu geam termoizolant, uși de interior, uși glisante, precum și pereți cortină cu profile din aluminiu.

Expert Service 24/7 acordă o atenție deosebită tuturor lucrărilor executate și este în permanență preocupată de îmbunătățirea propriilor performanțe, în special de optimizarea raportului calitate-preț.

Pentru a garanta cele mai avantajoase condiții comerciale, Expert Service 24/7 a investit într-o linie specială de producție ce asigură un flux constant și garantează calitatea superioară a produsului finit.
tamplarie_aluminiu_expert_serviceAșa cum și-a obișnuit clienții, compania oferă și serviciile complementare care aduc plus valoare investiției: consultanță specializată și proiectare, măsurători și evaluări ale locației, cu posibilitatea de demontare a tâmplăriei vechi, transport și montaj, reparații și reglaje. Toate acestea sunt dublate de termene rapide de livrare, condiții comerciale avantajoase și modalități de plată flexibile.

expert_service-24-7

Expert Service 24/7 este unica companie cu acoperire națională ce furnizează soluții complete de întreținere și service pentru toate categoriile de uși, echipamente de acces și sisteme de încărcare industrială: uși secționale, rulouri, uși rapide, uși automate, glisante, rotative, porți, sisteme de andocare etc.

Din 2016, compania furnizează și soluții de tâmplărie din aluminiu.

 

www.expert-service.ro